Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ultimate General Gettysburg

More
14 Nov 2014 18:41 #152211 by Γιάννης Μοσχονάς
Στον κατάλογο των σημαντικότερων στιγμών της ζωής ενός reviewer δεσπόζει σε εξέχουσα θέση η κριτική του σε video games που έχουν δημιουργήσει φίλοι του. Την θέση αυτή την κερδίζει όχι μόνο λόγω συναισθηματικής αξίας αλλά και διότι, έχοντας παρακολουθήσει όλη την διαδικασία του developing, γνωρίζει τον συγκεκριμένο τίτλο από την στιγμή της σύλληψης μέχρι την ολοκλήρωση του. Στην προκειμένη περίπτωση παίζοντας το Ultimate General Gettysburg του φίλου μου Νίκου Θωμάδη ικανοποιήθηκα με το τελικό προϊόν που ξεπέρασε της προσδοκίες μου για indie τίτλο. B) B) B)

Το Ultimate General Gettysburg είναι ένα strategy game εστιασμένο αποκλειστικά στην δράση, τουτέστιν δεν χάνει χρόνο στην διαχείριση πόρων, στην επιλογή μονάδων κ.τ.λ. Η σύγκρουση αρχίζει από το πρώτο του λεπτό και όσο περνά η ώρα (ακολουθώντας κατά πόδας τις ιστορικές λεπτομέρειες της ομώνυμης μάχης) όλο και περισσότερες μονάδες συμμετέχουν στο πολύχρωμο μακελειό, αυξάνοντας κατακόρυφα την πώρωση. Το πιο απολαυστικό του στοιχείο είναι η άνετη δημιουργία ενός βέλους που δείχνει την ακριβή πορεία που θα ακολουθήσει η όποια μονάδα στο πεδίο μάχης, δημιουργώντας την αίσθηση ότι εμείς οι παίκτες σχεδιάζουμε την στρατηγική μας σε επιτελικό χάρτη. B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2014 19:11 #152810 by Πιέρρος Φουστέρης
Έφτασε το review του Ultimate General: Gettysburg! Ο Γιάννης Μοσχονάς το αναλύει και το παρουσιάζει!

Το Strategy-based παιχνίδι για τον Αμερικανικό Εμφύλιο δίνει πολύ καλές εντυπώσεις, όπως φαίνεται μέσα από το review του Γιάννη . Εκτός από εκμάθηση της ιστορίας του αμερικανικού έθνους, το παιχνίδι προσφέρει ασυναγώνιστη A.I., πολύ καλά ηχητικά εφέ και δουλεμένο στην εντέλεια terrain. Για αυτούς και για περισσότερους λόγους, ο Γιάννης το βράβευσε με τον βαθμό του 7.5. Εσείς τι λέτε; Μήπως θα έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό; Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Nov 2014 19:21 - 30 Nov 2014 19:24 #152814 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ και μόνο για το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη ο πρώην συνάδελφος στο GameWorld Νίκος Θωμάδης θα φροντίσω να το τιμήσω δεόντως στο μέλλον. Νομίζω πως πρέπει να δώσω στους Βόρειους ένα μάθημα ούτως ή άλλως.

It's time for the Great Southern...Overkill
Last edit: 30 Nov 2014 19:24 by Παντελής Δασκαλέλος.