Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έτσι μού 'ρχεται να Krush, Kill & Destroy το PC μου!

More
08 Jun 2006 21:04 #14497 by Άγγελος Κυρίτσης
Θυμάστε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ελαφρώς ανορθόγραφο (μα, Krush?) πού 'χε βγει περίπου την ίδια περίοδο με το Red Alert? Εγώ το θυμάμαι γιατί είχα πάει στο μαγαζί να ψωνίσω το Red Alert, είχε εξαντληθεί και ο τυπάς μου πρότεινε το KKND. Κι εγώ, νέος κι απονήρευτος, το τσίμπησα.

Λοιπόν, ενώ δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκρισης με το Red Alert, το γεγονός είναι πώς το KKND υπήρξε μία από τις μεγαλύτερές μου αγάπες στα παιχνίδια στρατηγικής.

Ξέθαψα πριν λίγες μέρες το παλιό CD. Είχα την απλή έκδοση, αλλά ένας φίλος μου είχε την Extreme και μου την έδωσε πριν από κάτι χρόνια. Αποφάσισα, παρ' όλο που έχω ένα ψιλό-no-games-pact (μην πωρωθώ και αφήσω παράμερα τα βιβλία και τα σήριαλ που γράφω), να το βάλω και να παίξω καμιά πίστα, έτσι να θυμηθώ τα παλιά.

Αμ, έλα που τα υπολόγισα δίχως τα WinXP... Και τώρα δεν μου ξεκινάει καν η εγκατάσταση. Κολλάει το setup, κολλάει και το wowexec.exe των windows.

Δοκίμασα διάφορες πατέντες με τα compatibility, αλλά τίποτα. Νομίζω, η μόνη λύση τελικά, να καταφύγω στο VMware, να περάσω Win98, μπας και δω την υγειά μου.

Αχ, βρε παλιομισοφόρια, τι τραβαν για σάς τ' αγόρια...

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2006 22:03 #14506 by Κωνσταντής Νικολάου
Nai mallon prepei na peraseis mia palioteri ekdosi ton win.Alla aksizei mia egkatstasi pou tha ferei ta pano kato ton ipologisti sou.Aplos pare kapio paromoio 'sixrono' paixnidi.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
09 Jun 2006 00:28 #14521 by Μάνος Γρυπάρης
H καλύτερη λύση για να χαιρόμαστε τα παλιά Games είναι εγκατάσταση Win98 και WinXP πακέτο και στην εκκίνηση του υπολογιστή να επιλέγουμε στο Boot Manager ένα από τα δύο.

Έχω όμως μια μικρή υποψία ότι το παιχνίδι θέλει Windows 95!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jun 2006 06:02 #14536 by Άγγελος Κυρίτσης

jess455929\ wrote: Nai mallon prepei na peraseis mia palioteri ekdosi ton win.Alla aksizei mia egkatstasi pou tha ferei ta pano kato ton ipologisti sou.Aplos pare kapio paromoio 'sixrono' paixnidi.

Προφανώς, φίλε μου, δεν γνωρίζεις πώς ακριβώς λειτουργεί το VMWare και οι virtual machines γενικότερα. Τίποτα δεν θα έρθει πάνω κάτω. Απλά, ο μπελάς θα είναι να βάλω τα windows, ειδικά όσον αφορά drivers κλπ.

Το θέμα είναι πώς δεν ψάχνω να παίξω ένα οποιοδήποτε παιχνίδι - έχω στη συλλογή μου κάμποσα strategy games που δεν έχω ακόμα ασχοληθεί. Ψάχνω την ανάμνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Και, καμιά φορά, γι' αυτές τις αναμνήσεις αξίζει κάθε κόπος...

Μάνο, εγώ θυμάμαι γκαραντί πώς μου έτρεχε στα Win98. Anyway, η νεκροψία θα δείξει...

Το πρώτο μου βιβλίο!

More
27 Jul 2006 08:58 #17355 by Άγγελος Κυρίτσης
Τελικά, η λύση VMWare απέτυχε παταγωδώς, δεν κατάφερα με την Audigy 2 να έχω ήχο.

Το καλό το σαλιγκάρι, όμως, ξέρει κι άλλον μονομάτη. Προμηθεύτηκα το Virtual Machine της ίδιας της Microsoft. Και η μαμά "M" κατάφερε να ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα με drivers, έτσι μπόρεσα κι εγώ να απολαύσω τίτλους όπως το KKND ή το Marble Drop.

Δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά, που να πάρει... Δεν τα φτιάχνουν...

Το πρώτο μου βιβλίο!

More
09 Mar 2007 01:35 #28694 by Esperos
distixos to compatibility ton win pote de doulepse!toulaxiston se emena! se antithesh me to comp ton vista pou apo ti mou lene douleynh apsoga!kai douleyh toso kala pou mexrh kai siskeyes anagnorizei an to girisete se comp winxp+service pack2! opos kai na exei ta xp den proxorane! ala tha simfoniso me ton filo..aksizei na baleis trisxirotera win apo ta xp mono kai mono gia ena game? :roll:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Mar 2007 08:53 #28743 by a Guest
Eχμ,αν διάβαζες το προηγούμενο post θα έβλεπες οτι δεν άλλαξε windows,το virtual machine έβαλε ο άνθρωπος...
Και ναι,το compatability mode δουλεύει,αλλά όχι σε όλες τις εφαρμογές.
Άλλωστε είναι λογικό - ένα νεώτερο λειτουργικό φτιάχνεται για να υποστηρίξει software του παρόνοτς και του μέλλοντος,όχι games 10ετίας+