Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anomaly Korea

More
05 Feb 2014 06:11 #140057 by Γιάννης Μοσχονάς
Ανέλαβα το review του Anomaly Korea χωρίς να έχω παίξει το Anomally: Warzone Earth αλλά τώρα που το τερμάτισα, θα ασχοληθώ οπωσδήποτε και με τον πρώτο τίτλο της σειράς. =D> =D>

Ο λόγος είναι πολύ απλός: το Anomaly Korea είναι ένα εξαιρετικό tower defence game που σας ρίχνει από το πρώτο λεπτό στο κέντρο της καταιγιστικής δράσης. Μπορεί να σας δίνει μικρό αριθμό οχημάτων που ξεκλειδώνουν σταδιακά αλλά οι στρατηγικές επιλογές που διαθέτετε είναι πολλές. :cup: :cup:

Μόλις εντρυφήσετε στα οχήματα και τα abilities τους, σχεδιάζετε την πορεία σας στην ψηφιακή σκακιέρα a.k.a. χάρτη της αποστολής και οι συνδυασμοί που μπορείτε να επιλέξετε είναι αρκετοί, εξαφανίζοντας την όποια μονοτονία :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2014 09:53 #140058 by Jester
Replied by Jester on topic Anomaly Korea
Γιάννη, ήμουν πάντα σκεπτικός απέναντι στα tower defense games. Πραγματικά δυσκολεύομαι να μπω στη λογική τους. Ως φαν των strategy games δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα ενός τύπου strategy game με πριονισμένο το κομμάτι του...strategy. Περιμένω περισσότερα για το παιχνίδι για να πάρω μια καλύτερη εικόνα γιατί ομολογώ ότι η πρώτη εντύπωση που είχα, από το Warzone Earth βέβαια, ήταν μάλλον χλιαρή...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
19 Feb 2014 06:09 #140697 by Γιάννης Μοσχονάς
Προσωπικά την λατρεύω την κατηγορία αγαπητέ Jester και το Anomaly franchise με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό αν εξαιρέσουμε την διάρκεια των games, την έλλειψη multiplayer και την μεγαλύτερη ποικιλία σε οχήματα - towers και abilities που θα ήθελα. Σύντομα θα γίνουν post τα review μου για τα Anomaly Warzone Earth και Anomaly Korea, ελπίζω να σου περάσω έστω και λίγη από την πώρωση που μου δημιούργησαν παίζοντας τα :cup: :cup: :cup:

More
More
25 Feb 2014 00:18 #140888 by Κώστας Λάβαρης
Ο Γιάννης Μοσχονάς ετοίμασε το review του Anomaly Korea για χάρη του GameWorld. Αποτελεί ένα αξιόλογο Real-time Tower Defence Strategy, ωστόσο η μικρή του διάρκεια και η περιορισμένη ποικιλία σε είδη οχημάτων και πύργων του αφαιρεί κάθε ίχνος replayability.

[youtube:3styx237]
[/youtube:3styx237]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.