Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Supreme Commander

More
28 May 2006 01:37 #13440 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το preview που έγραψα για αυτό το παιχνίδι με έκανε να ανυπομονώ για την κυκλοφορία του!!!
Ειδικά οι φωτο με τα θηριώδη battleships - θωρηκτά με έχει τρελάνει.
Τωρα θα μου πείτε τί θέλουν τα θωρηκτά του 2ου ΠΠ σε φουτουριστικές εποχές; Η απάντηση είναι πως η ομάδα παραγωγής έχει ρομαντικύς τύπους! Βέβαια μην νομίζετε πως είναι άχρηστα. Το αντίθετο μάλιστα. Η εμβέλεια των τεράτιων κανονιών τους θα κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πως θα τα καταστρέψουν ("ακούει" κανείς υποβρήχια????).
Ο ίδιος ο δημιουργός του παιχνιδιού είχε αναφέρει ένα παράδειγμα τονίζοντας ότι σε κάποιο αλλο παιχνίδι τα θωρηκτά θα είχαν απλά πολλά hitpoints εν αντίθεση με το Supreme Commander θέλοντας να καταδείξει με αυτο το παράδειγμα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο τομέας της στρατηγικής στον σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2006 01:53 #13441 by Μάνος Γρυπάρης
Φαίνεται απίστευτο Strategy.

Κατεβάστε και τα τρέιλερ του από τα Downloads

Αυτό και το C&C 3 Tiberium Wars πιστεύω ότι θα φέρουν την επανάσταση στο είδος που τους τελευταίους μήνες δεν είναι και πολύ στα πάνω του. Γιατί όπως και να το κάνουμε, χωρίς War RTS Strategy δεν γίνεται δουλειά

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 May 2006 03:28 #13510 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Όσοι άκουσαν την εκπομπή της Κυριακής για τα Strategy (το BatteCry ντε), σίγουρα πήραν μια πρώτη γεύση για το τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ πρόκειται. :D

Το μόνο θλιβερό είναι δυστυχώς ότι το στείλανε για κυκλοφορία του....χρόνου.

More
13 Aug 2006 19:41 #18069 by Σπύρος Κλαουδάτος
αυτο και το C&C 3: Tberium Wars θα κονταροχτυπηθουν για το στεμμα του νεου βασιλια. προσωπικα νομιζω οτι το supreme commander θα επικρατησει, εστω και με μικρη διαφορα.

More
03 Dec 2006 01:49 #23138 by Andriana
Replied by Andriana on topic Supreme Commander
Vghkan nea tutorial videakia(dia8esima gia olous) gia to paixnidi, polu perigrafika (lene ta panta gia to gameplay tou paixnidiou), katebaste ta apo to fileplanet :

www.fileplanet.com/169530/160000 ... clusive%5D

More
01 Mar 2007 02:56 #28228 by Μάνος Γρυπάρης
Άλλο ένα εξαιρετικό strategy το οποίο αξίζει να δοκιμάσετε.

Κατεβάστε το demo από εδώ

Αν σας αρέσει κι εσάς τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε και forum section για το παιχνίδι. Αρκεί βέβαια να το τιμήσετε δεόντως (και ειδικά Online)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Mar 2007 11:59 #28235 by Γιώργος Πάσχος
Φοβάμαι πως θα αργήσω αρκετά να παίξω αυτο το παιχνίδι στον υπολογιστή μου. Χρειάζεται μια γερή αναβάθμιση, και φέτος θα επικεντρωθούμε στις κονσόλες

More
01 Mar 2007 21:43 #28298 by Σπύρος Κλαουδάτος
H συγκριση Supreme με C&C 3 ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες της χρονιας. Κριμα που δε μπορω να συμμετασχω... :cry:

More
08 May 2007 16:13 #31083 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης (δυστυχώς). Το παιχνίδι σταμάτησα να το παίζω μετά από λίγες ώρες. Και πολύ άντεξα δηλαδή.

Sorry που απογοήτευσα τους fans του Total Anihilation, αλλά στον Games Radio συνηθίζουμε να τα λέμε χύμα και σταράτα. Όπως θα' λεγε κι ο Χάρης αμα θέλετε γλυψίματα και ρουσφέτια, πηγαίντε στα Gamespotια και τα IGNια να δείτε τα 9άρια και τα 8,7άρια. Το παιχνίδι δεν πιάνει μία μπροστά στο C&C, τελεία και παύλα. Καλή η σκέψη του Chris Taylor αλλά ξέχασε το ζουμί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Jun 2007 01:47 #33306 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τωρα να την πω την κακία μου?

Το C&C είναι της πλάκας χωρις βάθος και κυρίως χωρις στρατηγική! Όλο "Ντου" κανεις (σχεδόν) και νικάς! Βεβαια δεν ξερω αν φταίει το επίπεδο δυσκολίας (ολο ασημένια μετάλια παίρνω). Δυστηχως όμως αν βάλετε πχ το παλαιολιθικο StarCraft θα καταλαβαιτε τι σημαίνει ισσοροπία και στρατηγική.

Παντως το scaling του χάρτη στο supreme commander λειτουργεί πολύ καλα..