Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Europa Universalis IV

More
21 Oct 2013 05:02 #134338 by Γιάννης Μοσχονάς
Σίγουρα τα λόγια φαίνονται περιττά σε όσους έτυχε να ασχοληθούν με το Europa Universalis 4 αλλά θα ήθελα να ξεκινήσω την εδώ συνομιλία μας με μια απλή φράση: Τι ΈΠΟΣ είναι αυτό; :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Πραγματικά θεωρώ πενιχρές τις πέντε σελίδες που είχα στην διάθεση μου για να ξεδιπλώσω τα κάλλη του τελευταίου τίτλους της σειράς Europa Universalis διότι το παιχνίδι διαθέτει τόσες πολλές επιλογές που δεν είναι δυνατόν να τις αναπτύξεις όλες σε τόσο λίγο χώρο.

Επεκτείνοντας κατά κάποιον τρόπο λοιπόν εδώ το review μου θέλω να πω ότι το γκρουπάρισμα των National Ideas ήταν μια φοβερή idea από πλευράς developer για να δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να ακολουθήσουν τις ιδέες που ταιριάζουν περισσότερο στο στύλ παιχνιδιού τους.

Συνάμα έπαθα πλάκα με το πλήθος των κτιρίων που μπορεί να κτίσει ο user αλλά και με τα τεράστια bonuses που προσφέρουν στην οικονομία, στο εμπόριο και στις στρατιωτικές δυνάμεις. Τα κτίρια σπρώχνουν την ισχύ της αυτοκρατορίας σας σε τεράστια ύψη και είναι απολαυστική η κατασκευή αλλά και τα icons που τα απεικονίζουν. :icon bow: :icon bow: :cup: :cup:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2013 18:17 #134451 by Κώστας Λάβαρης
Ο Γιάννης Μοσχονάς ετοίμασε το review του Europa Universalis 4 για το GameWorld.gr. Το strategy κυκλοφόρησε φέτος, αποτελεί σίγουρη επιλογή για αγορά και αυτό όχι εξαιτίας του φημισμένου ονόματος της σειράς στην οποία ανήκει αλλά λόγω του τεράστιου single-player και του υπέροχου multiplayer mode που θα σας προσφέρουν πολλές αξέχαστες αναμνήσεις.

[youtube:3ib6j3pf]
[/youtube:3ib6j3pf]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Oct 2013 23:00 #134468 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Europa Universalis IV
Ωραία, το περίμενα καιρό το review από τον Γιάννη. Θέλω άλλα 50 χρόνια στο campaign του Crusader Kings 2 και μετά ξεκινάω και εγώ EU IV.

More
05 Mar 2017 23:33 #194646 by Μάνος Γρυπάρης
Ανακοινώθηκε το expansion Europa Universalis IV: Mandate of Heaven

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Mar 2017 13:51 - 28 Mar 2017 13:52 #196129 by Patrick Bateman
γενικά δε δίνετε τη δέουσα σημασία για τα grand strategy games. θα είχε ενδιαφέρον εαν ανεβάζατε κάποιο άρθρο ή βιντεο για αυτή τη κατηγορία. ίσως ένα livestream να ήταν καλή ιδέα.
Last edit: 28 Mar 2017 13:52 by Patrick Bateman.

More
03 Apr 2017 17:36 #196480 by Μάνος Γρυπάρης

mitsakospatra wrote: γενικά δε δίνετε τη δέουσα σημασία για τα grand strategy games. θα είχε ενδιαφέρον εαν ανεβάζατε κάποιο άρθρο ή βιντεο για αυτή τη κατηγορία. ίσως ένα livestream να ήταν καλή ιδέα.

Δυστυχώς έχουν τόσο περιορισμένο κοινό που το live θα το έβλεπαν κάτω από 50 άτομα.
Ας δούμε για αρχή αρκετά σχόλια στα Grand Strategy reviews που έχουν γράψει με κόπο οι συντάκτες στο site και το ξανασυζητάμε. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Apr 2017 11:41 #196498 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς τα (grand) strategy όντως για κάποιο λόγο δεν τραβάνε πολύ κόσμο σε live stream, δε ξέρω τι φταίει. Ίσως το ότι τα περισσότερα έχουν αργή εξέλιξη ή κρατάνε πάρα πολλές ώρες.