Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tropico 5

More
16 Aug 2013 14:54 #130544 by Κώστας Λάβαρης
Η Kalypso Media ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tropico 5 μέσα στο 2014, για τα PC, Mac και Xbox 360.

[youtube:2e5f3jwq]
[/youtube:2e5f3jwq]

Σύμφωνα με πληροφορίες η σημαντικότερη προσθήκη στο νέο τίτλο της σειράς είναι το ανταγωνιστικό multiplayer, όπου τρεις παίχτες μπορούν να χτίζουν πόλεις στο ίδιο νησί. Έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν ή αν νιώθουν σατανικοί να καταστρέψουν. Ακόμη τα συστήματα ανταλλαγών και αναζήτησης αναμένονται να είναι βελτιωμένα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2013 15:23 #130545 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Tropico 5
Αν και πάλι δε νομίζω να έχει τρομερές διαφορές θα το πάρω γιατί την έχω λιώσει τη σειρά.

More
16 Aug 2013 15:52 #130547 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ σκοπεύω να αρχίσω την σειρά, μιας και μου έκανε δώρο ο Vasilis τα πρώτα τρία. :) Ελπίζω να με ενθουσιάσει!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Jun 2014 05:53 #146067 by Γιάννης Μοσχονάς
Επιτέλους μετά από τόση αναμονή έφτασε το Tropico 5 για να μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε έστω και εικονικά τον ρόλο ενός φιλόδοξου δικτάτορα! Η αναμονή άξιζε όσον αφορά τις τεράστιες βελτιώσεις που έγινα στον οπτικό του τομέα αλλά το gameplay εξακολουθεί να κυμαίνεται στα ίδια ικανοποιητικά επίπεδα με μερικές καίριες προσθήκες :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Η διαχείριση πόρων παραμένει το μεγάλο ατού του Tropico franchise με το Tropico 5 να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κυβερνητικών επιλογών με την ονομασία Edicts. Με τα διατάγματα μπορούμε να διαμορφώσουμε την κοινή γνώμη δίνοντας της το ψευδές αίσθημα της ασφάλειας, να τροποποιήσουμε το φορολογικό σύστημα, να προσφέρουμε σύνταγμα και άλλες λαχταριστές επιλογές που έρχονται να βοηθήσουν την κυρίως διαχείριση πόρων η οποία επικεντρώνεται στην ανακάλυψη νέων τεχνολογιών και στην κατασκευή κτιριών. Επειδή μιλάμε για αμιγώς city building game, το μεγάλο βραβείο του παίκτη είναι η δημιουργία ενός πολυπληθούς νησιού που σφύζει από ζωή και καλύπτεται από δεκάδες όμορφα κτίρια και επιχειρήσεις =D> =D> =D> =D>