Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dead Island: Epidemic, το Zombie MOBA

More
07 Aug 2013 18:21 #130248 by GamesEmperor
Σήμερα ανακοινώθηκε ο υπό ανάπτυξη τίτλος της Deep Silver Dead Island: Epidemic . Αντίθετα με τα sandbox FPS/RPG παιχνίδια τις σειράς, θα είναι ένα ακόμη free-to-play ΜΟΒΑ (κατά την Deep Silver, ZOMBA) όπου τρεις ομάδες θα ανταγωνίζονται ταυτόχρονα για την νίκη.
[center:a5885xyr] [/center:a5885xyr]
Η Deep Silver δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες, όμως υποσχέθηκε πως ο τίτλος θα διατηρεί τα στοιχεία που κάνουν την σειρά Dead Island να ξεχωρίζει και πως θα μάθουμε περισσότερα κατά την διάρκεια της έκθεσης Gamescom 2013, δηλαδή προς το τέλος αυτού του μήνα.

Το Dead Island: Epidemic ανακοινώθηκε για PC χωρίς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2013 20:15 #130250 by Χριστιάνα Θάνου
Εγω ανυπομονω να κυκλοφορησει κυριως γιατι μου αρεσουν τα MOBA. Τώρα σε συνδυασμό με τα αγαπημένα μου zombies, πιστεύω ότι θα είναι το κάτι άλλο!

More
05 Dec 2013 17:21 #136334 by Κυριάκος Παπαδόπουλος
Εμένα με επέλεξαν για το closed alpha το δοκιμασα σιμερα. μου αρεσε σχετικά, πιο πολύ μου έκανε για Diablo 3 σε νησί! Αρκετά στοιχεία απο RPG, είναι σαν ένα κλασικό top-down zombie. Αρκέτα διασκεδαστικό και πολλά υποσχόμενο!

More
06 Dec 2013 01:52 #136398 by Γρηγόρης Βούλγαρης
μπορεί να είναι και ένα από τα MOBA που θα τσεκάρω...Αν και το σχόλιο σου "Diablo 3 σε νησί" δεν μπορώ να πω ότι με έφτιαξε κιόλας!

More
20 Mar 2014 12:16 #142118 by Κυριάκος Παπαδόπουλος
Το Dead island epidemic, έχει περάσει πλέον σε closed beta, παρόλα αυτά δεν έχουν προσκαλέσει νέους παίκτες. Στην ουσία άνοιξαν τους servers 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και μέχρι στιγμής δίνουν έμφαση κυρίως στα items τα όποια τα κάνεις craft, καλή ώρα σαν το dead rising. Περιέχει 2 modes που είναι κάτι σαν quest για τους λάτρεις που τους αρέσει το farming, και ένα mode όσον αφορά pvp με 4 όμάδες.

More
30 Jul 2014 23:43 #147327 by Χριστιάνα Θάνου
Έπαιξα λίγο από την beta του Dead Island: Epidemic. Σίγουρα δεν είναι ένα game που θα ξαναπαίξω καθότι μου φάνηκε πιο πολύ για Platform παρά για MOBA. Πέρα από αυτό επειδή ήμουν fan των παιχνιδιών Dead Island...δεν τρελαίνομαι με το να δω τον ίδιο τίτλο σε MOBA. Τα γραφικά του δεν με ενθουσίασαν, ούτε και το gameplay καθώς ήταν βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Για μένα δεν αξίζει τα 15 ευρώ του.