Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Dev Tycoon

More
25 Jul 2013 18:29 #129129 by Νικολής Ασημάκης
Το μεγαλύτερο κακό με το παιχνίδι είναι ότι end-game γίνεται απελπιστικά επαναλαμβανόμενο. Αν είχε στοιχεία σαν το The Movies της Lionhead με τους ανθρώπους να γερνάνε και να φεύγουν, καθώς και να μπορείς να δεις τον ανταγωνισμό θα ήταν κλάσεις ανώτερο. Δυστυχώς όλες αυτές τις προτάσεις του community λένε πως θα τις σκεφτούν όταν και αν βγάλουν Game Dev Tycoon 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2013 20:31 - 25 Dec 2014 11:39 #129135 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Game Dev Tycoon
Διαβάστε το review μου για το παιχνίδι.
Last edit: 25 Dec 2014 11:39 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Jul 2013 00:48 #129155 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ ενδιαφέρον review. Keep it up.

More
26 Jul 2013 01:29 #129166 by Petros
Replied by Petros on topic Game Dev Tycoon
πολυ ωραιο παιχνιδι πραγματι. Εγω έλιωνα το παιχνίδι στο κινητό Game Dev Story πριν καν βγει αυτό εδω. Απομίμηση του είναι στην ουσία με περισσότερα πράγματα και καλύτερο gameplay.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Aug 2013 16:56 #131216 by Νικολής Ασημάκης
Βγαίνει επιτέλους το παιχνίδι στο Steam, αύριο, και έστειλαν από σήμερα τους κωδικούς για όσους είχαν ήδη αγοράσει το παιχνίδι.

More
29 Aug 2013 21:23 #131312 by Νικολής Ασημάκης
Βγήκε και το ξαναλιώνω. Παρεπιπτόντως είπα και εγώ να βγάλω ένα "ταινιοπαίχνιδο" και το ονόμασα Robocop: Movie Game και πήρε τεσσάρια. :P

More
18 Sep 2013 01:37 #132356 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το παιχνίδι στο iPhone ποιο είναι; Το Game Dev Story?

More
18 Sep 2013 01:45 #132362 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, αυτό. Το είχα ακουστά αλλά δεν επρόκειτο να το δοκιμάσω ποτέ και δεν με χάλασε που εν τέλει ενέπνευσε κάποιους άλλους να το βγάλουν και για pc.

More
25 Dec 2014 11:44 #154611 by Μάνος Γρυπάρης
Έχοντας τερματίσει το Game Dev Story δεν θα μπορούσα παρά να δοκιμάσω και το Game Dev Tycoon.

Το αγόρασα στα Summer sales και το βρήκα αρκετά εθιστικό. Πέρασα με ευκολία το γκαράζ βγάζοντας μάλιστα παιχνίδι Business Tycoon με βαθμολογίες 10, 9, 10, 9 (Simulation). Δεν γνωρίζω αν το όνομα σε συνδυασμό με το genre αποτελούν κάποιου είδους cheat. Πάντως στο 2ο level τα βρήκα αρκετά σκούρα. Στο πρώτο live ξεχνούσα στη δημιουργία νέου game πράγματα που δεν κολλάνε όπως π.χ. "linear σενάριο".

Στο 2ο live μου με την βοήθεια του System of a Pawn είχαμε αρκετές ατυχείς εμπνεύσεις.

Δεν περίμενα να με δυσκολέψει το 2ο level τόσο πολύ. Κάπως το αργό ξεκλείδωμα νέων genres με περιορίζει, ενώ έχω παρατηρήσει πως αν δεν κάνεις develop άμεσα κάποιο genre που είναι δημοφιλές στην αγορά τότε εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα (δεν προλαβαίνεις καν να κάνεις research το οτιδήποτε). Επίσης πέραν του 2ου developer πιστεύω ότι κι ένας 3ος (2η πρόσληψη) είναι απαραίτητος για να μοιράζεται η δουλειά.

Προσοχή θέλει και στην επιλογή genres-κονσόλας. Adventure σε κονσόλα π.χ. καταλήγει σε αποτυχία.

Γενικά θα το παλέψω και σε επόμενο live από το νέο έτος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Dec 2014 16:21 #154626 by Νικολής Ασημάκης
Το καλύτερο δυνατό combo είναι να βγάλεις παιχνίδι με όσο μεγαλύτερα στατιστικά γίνεται, καινούργια μηχανή γραφικών, με χαρακτηριστικά που κολλάνε μεταξύ τους (π.χ. Vampire - RPG σε PC και για mature audience) και, αν είναι δυνατόν, εποχή που έχουν πέραση π.χ. τα RPG και, βοηθάει αν είναι sequel επιτυχημένου παιχνιδιού (9 και πάνω). Και προφανώς να έχει πολύ hype.