Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battle Rush: Κάθε Σάββατο 18:00-20:00

More
07 Jul 2006 18:36 #16399 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 5-7, 9 του μηνός, την εκπομπή BattleCry!

Έκτακτα, λόγω απουσίας του Άγγελου Κυρίτση, μαζί μου στο Studio θα είναι ο φίλος, συναρθρογράφος στο περιοδικό PC Master και ένας εκ των παραγωγών του Μαγκαζίνου των Gamers, Χρήστος Ζαγογιάννης!!!

Μην διανοηθείτε να χάσετε αυτήν την εκπομπή! Τα λέμε την Κυριακή το απόγευμα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2006 11:55 #21642 by Esperos
Καλημέρα παιδια!
είμαι ο Μάριος Καρακατσάνης και είμαι ο καινούργιος παραγωγός της εκπομπής Strategy!
όσοι φανατικοί των παιχνιδιών αυτών ακούν κάθε Κυριακή την εκπομπή θα έχουν καταλάβει πως μπαίνουμε πολύ δυναμικά στον χώρο αυτό με δυνατή Rock μουσική, καυτά νέα και πολύ κέφι! Αν σας αρέσει το νέο της αυτό στυλάκι θέλω να μου το πείτε ώστε να ξέρω την γνώμη σας, τις ανάγκες σας ή ακόμα και τι δε σας αρέσει! θα βρίσκομαι συχνά στο Forum ώστε να τα λέμε καθημερινά.
και να θυμάστε

More
04 Nov 2006 18:09 #21960 by Someone Special
Χε χε ο Μάριος καλά τα λέει.

Χαιρετώ σας, παίδες.

Είμαι ο Σωκράτης (a.k.a SoSp) και θα τα πούμε αυτή την Κυριακή (και κάθε Κυριακή απο δω και πέρα) μαζί με τον Μάριο.
Νέα, συζητήσεις καθώς και tips για κάθε παιχνίδι στρατηγικής.

Περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε κάποια απορία, χρειάζεστε κάποιο cheat ή tip, ή απλα θέλετε να πείτε την γνώμη σας.

Δυνατό Rock απο την μεριά του Μάριου και χαλαρό Alternative απο την δική μου μεριά. Χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τα επικά κομμάτια των games που αγαπήσαμε (Red Alert's Hell March ftw!).

More
09 Nov 2006 19:18 #22149 by Esperos
Οπως θα ακουσατε, η ωρα της εκπομπης μας αλλαξε! Ετσι, οσοι πιστοι προσελθετε 6-8 καθε Κυριακη.

Κάθε Κυριακή μαζί με τον φίλο αλλά και συνάδελφο Σωκράτη σας παρουσιάζουμε τα όποια νέα υπάρχουν πάνω στα strategy. Είναι μια εκπομπή που έχει σαν σκοπό να διασκεδάσει αλλά και σύγχρονως να σας ενημερώσει! Και όλα αυτά υπό την υπόκρουση άφθονου Rock για να θυμούνται οι παλιοί αλλά και να μαθαίνουν οι καινούργιοι! Συντονιστείτε λοιπόν κάθε Κυριακή 6-8.

More
17 Dec 2006 20:27 #23985 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis\ wrote: Κάθε Κυριακή μαζί με τον φίλο αλλά και συνάδελφο Σωκράτη σας παρουσιάζουμε τα όποια νέα υπάρχουν πάνω στα strategy.

Kαι όχι μόνο! :wink:

More
16 Apr 2007 13:59 #30155 by penny
Ωπ τελικά η δοκιμή έπιασε τόπο? Πλέον ξέρω και να σε "παρουσιάζω" σωστά :P

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Apr 2007 15:47 #30158 by a Guest
btw μην ξεχάσεις να αλλάξεις και την υπογραφή σου!

C u (μάλλον καλύτερα [Listen to] U)