Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Command & Conquer Red Alert 2

More
22 Aug 2005 13:53 - 27 Feb 2023 17:53 #1228 by Γιώργος Γκούμας
Ειναι κανεις αλλος εδω μεσα που να θεωρει οτι δεν αξιζει να παιζει κανεις multiplayer με το στρατο του Yuri γιατι ειναι πολυ ευννοημενος???Εμεις σε κοντρες που κανουμε τον αφηνουμε απ'εξω....Περιμενω σχολια..
Last edit: 27 Feb 2023 17:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2005 14:03 #1230 by Μάνος Γρυπάρης
Με εκπλήσσεις! Ίσα ίσα που εγώ τον θεωρούσα υποτιμημένο γιατί είχε μονάδες της πλάκας (βλέπε Gatlink Tank κτλ.)
Το καλό παιχνίδι γίνεται με τους Σοβιετικούς που έχουν δυνατά τανκς στην ξηρά (από εποχής Red Alert 1 αυτό). Μαζεύεις καμιά 30αριά, κάνεις ντου...και μετά ποιος Yuri μου λες τώρα.... :Armata tank2:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Aug 2005 19:37 #1286 by Γιώργος Γκούμας
Τιποτα δεν μπορει να συγκριθει με το prisma tank τον συμμαχων.....

More
22 Aug 2005 19:48 #1288 by Μάνος Γρυπάρης
Εεεετσι! Βεντούζα!
Ξέχασα να γράψω παραπάνω ότι παίρνω συνήθως Γαλλία και βάζω 2-3 μεγάλα κανόνια μέσα στη βάση. Φτιάχνω Prism Tanks και περιμένω τον άλλο να έρθει. Εν τω μεταξύ η μεγάλη τσατσιά είναι να βάλεις μηχανικό στο IFV και με το που θα ξεκινήσει το παιχνίδι να πας να πάρεις την Construction Yard. Μιλάμε ότι 1 στις 3 στα δικτυακά αυτό κάνω ! (και στο Red Alert 2 πάντα)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Nov 2005 13:11 #5003 by Ioannis Passas
Kiries kai kiroi milate me to noumero 320 tou wolrd rank otan o youris revenge itan tiga apo players

O Yuri ama ton ksereis den se kerdizei kaneis.
Se matchakia omos (45 games aititos imoun alla meta efaga 3 ites stin seira :P ) pereneis soviet kai kseskizeis

More
15 May 2006 02:24 #12502 by Fevos Verganelakis
gia to yuris revenge pou lete , symfono sto eksis oti an ksereis moreis na kaneis poles mpinies....
o prime yuri (o iptamenos, oxi o klonos) epiane oxi mono tanks-anthropakia alla kai ktiria...opote arkei na plisiazes me 2 tetious, kai poulages oli th basi tou adipalou....!
kata eme, mono me teties binies kerdiseis grigora k eykola....

More
15 May 2006 02:41 #12505 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Original Poster.

Δυστυχώς, αν κάποιος διέθεται αρκετά καλό micro δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο από μερικούς Yuri.

BTW, όταν το Gatling Tank ανέβαινε levels έπερνε κάτι στροφές άστα να πάνε... :wink:

More
15 Feb 2022 23:40 - 27 Feb 2023 17:52 #261462 by Nikos Georgopoulos
Command & Conquer Red Alert 2 - Mental Omega mod

Προσθέτει subfactions και 133 αποστολές.

Το mod Mental Omega του Red Alert 2 ολοκληρώθηκε και προσθέτει 133 αποστολές.

Το Mental Omega το 2018 υπήρχε ήδη για 16 έτη και ήταν τεράστιο. Το Command & Conquer: Red Alert 2 είναι ένα από εκείνα τα games που έχει πολλούς fans όχι μόνο λόγω των απολαυστικών cutscenes του, αν και αυτά κυριαρχούν, αλλά επειδή είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό. Tα ασύμμετρα factions και η παράξενη ισορροπία του έγιναν ακόμα πιο παράξενες με το expansion Yuri's Revenge, αλλά οι δημιουργοί της Mental Omega καταλαβαίνουν πραγματικά το video game με τρόπο που θα χρειαζόταν περίπου 16 χρόνια ανάπτυξης για να το υλοποιήσουν.

Οι developers πρώτα επαναφέρουν την ισορροπία, στη συνέχεια ξαναχτίζουν το Red Alert 2 με μια εντελώς νέα παράταξη και, τέλος, σχεδιάζουν τη δική τους ιστορία για το μέλλον του κόσμου του μέσα από 133 campaign αποστολές που κατανέμονται στους Συμμάχους, τους Σοβιετικούς, την παράταξη Yuri και το νέο Foehn.

The work is done - our #RedAlert2 campaign is finally complete. All 133 missions are now available in the latest update of #MentalOmega . pic.twitter.com/XEOftXy3Fq

— Speeder (@speeder_mo) November 1, 2021

Xαρακτηριστικά που δεν είχε ποτέ το πρωτότυπο έχουν προστεθεί, όπως αποστολές συνεργατικού campaign που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με το κανονικό campaign. Οι βελτιώσεις που έγιναν στην engine προσθέτουν επίσης κάθε λογής νέες δυνατότητες όπως τα όπλα αντιβαρύτητας που μπορούν να στείλουν τα τανκς να πετούν στον αέρα ή να τα αναποδογυρίσουν, για παράδειγμα. Υπάρχουν ακόμη και Τρία subfactions για κάθε μεγάλη παράταξη, προσφέροντας ένα σύνολο νέων επιλογών παιχνιδιού. 
Last edit: 27 Feb 2023 17:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Feb 2023 17:56 #269967 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι θέλετε να παίξετε Command & Conquer Online μπορείτε να μπείτε στο  cncnet.org .

Τον περισσότερο κόσμο τον μαζεύει το Red Alert 2: Yuri's Revenge και μετά το Metal Omega mod (το οποίο απαιτεί να έχετε εγκαταστήσει το Yuri's Revenge). Αμέσως μετά τρίτο έρχεται το προσωπικό μου αγαπημένο Red Alert, το πρώτο. Γουστάρω όμως σχεδόν το ίδιο και το πρώτο Command & Conquer, παρότι είχε πιο αργό gameplay.

Μέσα στο site υπάρχουν links για να κατεβάσετε τα πρώτα C&C και Red Alert δωρεάν και αναγράφεται πόσα άτομα παίζουν online.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)