Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Endless Space

More
21 Mar 2013 00:22 #121839 by Νικολής Ασημάκης
Ένα διαστημικό turn-based strategy που βαδίζει στα χνάρια του Galactic Civilizations 2. Το είχα εδώ και καιρό στα υπόψην και το τσίμπησα τη Δευτέρα που μας πέρασε, καθώς είχε δωθεί σε midweek madness έκπτωση του Steam.
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο συνεχίζει να γίνεται καλύτερο όσο περνά ο καιρός και με τη βοήθεια των παικτών μάλιστα, καθώς η εταιρία εφαρμόζει τακτική ψηφοφοριών στα forum της για επιλογές από εμφάνιση διαστημικών σκαφών μέχρι τι είδους φυλή να προσθέσουν με το επερχόμενο expansion. Όσοι φαν των turn based strategy και ακόμα περισσότερο των διαστημικών παιχνιδιών, αξίζει να το έχουν στα υπόψην τους και να το ψάξουν.

Σελίδα στο steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2013 23:19 #122981 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Θέλω να το "τσιμπήσω" και εγώ αυτό το παιχνίδι! πες μας τις εντυπώσεις σου. Τελευταίο καλό space strategy που έπαιξα ήταν το Sins of a solar empire

More
27 May 2013 18:44 #124687 by Νικολής Ασημάκης
Νόμιζα ότι είχα απαντήσει εδώ, αλλά έκανα λάθος. Ναι, αξίζει το παιχνίδι πολύ. Σαν το αξιομνημόνευτο για μένα Galactic Civilizations 2 σε πιο εξελιγμένη μορφή. Αν και το άφησα γρήγορα, όχι γιατί ήταν κακό, αλλά γιατί οι ορέξεις μου αλλάζουν υπερβολικά γρήγορα.

More
27 May 2013 18:46 #124688 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Galactic Civilizations? Σαν το Master of Orion δηλαδή. Οκ κατάλαβα, πάω να το πάρω...

More
06 Jun 2014 05:45 #145433 by Γιάννης Μοσχονάς
Για τις ανάγκες του review του Endless Space ασχολήθηκα αρκετές ώρες με την συγκεκριμένη παιχνιδάρα και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή γι'αυτό! Πρόκειται για φοβερό 4X game που βαδίζει στα χνάρια του Galactic Civilizations και έχει αρετές που δεν θα περίμενε κανείς από indie παιχνίδι :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Με ενθουσίασε η εύκολη διαχείριση της αυτοκρατορίας μου χάρις στον άνετο χειρισμό που σε διευκολύνει να μάθεις πολύ γρήγορα όλα τα εικονίδια που θα σου χρειαστούν. Η συσσώρευση πόρων και η ανάπτυξη των πλανητών είναι άκρως πωρωτική ενώ βρήκα υπέροχη την προσθήκη ανωμαλιών και ξεχασμένων μνημείων των Endless που παρέχουν αφθονία από resources με την προϋπόθεση να διαθέτεις την τεχνολογία που χρειάζεται για να τα αξιοποιήσεις. Τα technology trees είναι γεμάτα φοβερές τεχνολογίες που αλληλοεπηρεάζονται και το χτίσιμο χρήσιμων κατασκευών στους πλανήτες προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες παραμετροποίησης τους :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud: