Το Guardians fo Middle Earth πιστεύω ότι θα έχει πολλούς χρήστες στην αρχή επειδή το lore του συνδέεται με το Lord of The Rings. Κακά τα ψέματα, όλοι θέλουμε να παίξουμε ως Galadriel Witch-King! Το gameplay του το βρήκα πολύ εύκολο και λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ο πρώτος μου αγώνας πήγε τόσο καλά, που θεώρησα ότι ήταν πολύ εύκολο σαν game. Έκανα 14 kills και 0 deaths και κέρδισα. Μετά όμως που έπαιξα με άλλη ομάδα, τα πράγματα δυσκόλεψαν παρόλο που δεν είχα αλλάξει χαρακτήρα.... μυστήρια πράγματα. Εκεί κατάλαβα πόσο σοβαρός είναι ο ρόλος του loadout. Όταν φτάσει κάποιος στο rank 2, ξεκλειδώνει την Guardians Belt και την γεμίζει με gems και relics που δίνουν health regen, attack damage κ.α. Οι αντίπαλοι αυτοί είχαν φτιάξει τις ζώνες τους και έτσι οι επιθέσεις μου μπροστά στις δικές τους ήταν ένα τίποτα.
Αυτό που πραγματικά με εξόργισε ήταν τα συνεχή disconnections που δεν με άφησαν να τελειώσω παραπάνω από δυο τρεις αγώνες! Το χειρότερο είναι ότι έχασα το progress και το XP kills και ενώ θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον rank 3, είμαι ακόμα rank 2.
Ελπίζω να τα διορθώσει αυτά η Monolith Productions γιατί όσο ελκυστικό και να είναι το όλο LOTR θέμα, αν το θέμα με τα disconnections δεν φτιαχτεί πολλοί θα το παρατήσουν. Κατά τα άλλα, αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια από την πλευρά της εταιρίας στο να μεταφέρει τα MOBA στις κονσόλες.