Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Guardians Of Middle Earth

More
18 Jun 2012 20:33 #109363 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Ανακοινώθηκε στην έκθεση E3. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, μόνο στα Xbox360 και PS3 και η τιμή του υπολογίζεται στα 15 ευρώ. Η Monolith αναπτύσσει τον εν λόγω τίτλο ο οποίος θα είναι action-strategy και θα αναλαμβάνετε τον έλεγχο εως και 10 ηρωών συμπεριλαμβανομένου και του Saruman! Στην πορεία θα προστεθούν και άλλοι ήρωες χωρίς μάλιστα να απαιτούνται μεγάλα patches.

[youtube:ewykehjs]
[/youtube:ewykehjs]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2012 20:24 #113079 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros, retail έκδοση του Guardians of Middle-earth θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου, μόνο για το PS3.

More
10 Oct 2012 14:18 #113142 by Βασίλης Βασιλός
Η έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει στο Xbox Live και όχι σαν retail στην κονσόλα της Microsoft (σε αντίθεση με το PS3), και η ημερομηνία διάθεσης του τίτλου στο XBLA έχει καθοριστεί παγκοσμίως η 4 Δεκεμβρίου.

More
13 Nov 2012 14:33 #115036 by eliminator
Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth

[youtube:2gcedj2z]
[/youtube:2gcedj2z]

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των Online games DotA και League of Legends για το PC, η Warner μπαίνει και αυτή στον ανταγωνιστικότατο τομέα των MOBA games, με δύο βασικές καινοτομίες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
26 Dec 2012 15:18 #117270 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό το δράμα που τραβήξαμε στο GameWorld TV της Κυριακής δεν έχει προηγούμενο. Τώρα μοντάρουμε τα βίντεο και βλέπουμε τι παίχτηκε.

Οι servers έχουν σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να γίνει το ΑΑΑ priority για την Monolith. Δεν είναι δυνατόν να κάνει ένας παίκτης 5-7 λεπτά να συνδεθεί και να παίξει online με άλλους αλλά (το χειρότερο απ' όλα) να προσπαθείτε να παίξετε 5 φίλοι με άλλους παίκτες και να μην μπορείτε ακόμα και μετά από 7-8 λεπτά αναμονής!

Αφού συνδεθείτε θα έχετε φυσικά να αντιμετωπίσετε lag.

Κατά τα άλλα σε θέμα χειρισμού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει run, μπορεί οι χαρακτήρες να προχωράνε με τζόκινγκ αλλά η χρήση των skills με τα 4 δεξιά κουμπιά και το R1 με το οποίο επιλέγετε skill στο level up μου φάνηκαν αρκετά απλά. Δεν περίμενα δηλαδή ότι ο χειρισμός θα είναι τόσο λιτός σε κονσόλα ώστε να ξεχάσω τελείως το mouse! Επίσης ο "οριζόντιος χάρτης" αντί για τον κλασικό "διαγώνιο" του LoL και των DotA ήταν θετική αλλαγή, έτσι για να βλέπουμε κάτι το διαφορετικό. Τέλος, αυτό που μου "ξύνισε" τελείως ήταν ότι υπάρχει level cap 14 και όριο 20 λεπτών στα games μέσα στα οποία οι ομάδες που έχουν αποκτήσει περισσότερο xp κερδίζουν. Είναι πραγματικά κρίμα και κάτι μου λέει ότι έγινε εσκεμμένα ώστε να "αδειάζουν" τα matches πιο γρήγορα και να απελευθερώνονται resources στους servers.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Dec 2012 16:00 #117272 by Χριστιάνα Θάνου
Το Guardians fo Middle Earth πιστεύω ότι θα έχει πολλούς χρήστες στην αρχή επειδή το lore του συνδέεται με το Lord of The Rings. Κακά τα ψέματα, όλοι θέλουμε να παίξουμε ως Galadriel Witch-King! Το gameplay του το βρήκα πολύ εύκολο και λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ο πρώτος μου αγώνας πήγε τόσο καλά, που θεώρησα ότι ήταν πολύ εύκολο σαν game. Έκανα 14 kills και 0 deaths και κέρδισα. Μετά όμως που έπαιξα με άλλη ομάδα, τα πράγματα δυσκόλεψαν παρόλο που δεν είχα αλλάξει χαρακτήρα.... μυστήρια πράγματα. Εκεί κατάλαβα πόσο σοβαρός είναι ο ρόλος του loadout. Όταν φτάσει κάποιος στο rank 2, ξεκλειδώνει την Guardians Belt και την γεμίζει με gems και relics που δίνουν health regen, attack damage κ.α. Οι αντίπαλοι αυτοί είχαν φτιάξει τις ζώνες τους και έτσι οι επιθέσεις μου μπροστά στις δικές τους ήταν ένα τίποτα.
Αυτό που πραγματικά με εξόργισε ήταν τα συνεχή disconnections που δεν με άφησαν να τελειώσω παραπάνω από δυο τρεις αγώνες! Το χειρότερο είναι ότι έχασα το progress και το XP kills και ενώ θα έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον rank 3, είμαι ακόμα rank 2.
Ελπίζω να τα διορθώσει αυτά η Monolith Productions γιατί όσο ελκυστικό και να είναι το όλο LOTR θέμα, αν το θέμα με τα disconnections δεν φτιαχτεί πολλοί θα το παρατήσουν. Κατά τα άλλα, αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια από την πλευρά της εταιρίας στο να μεταφέρει τα MOBA στις κονσόλες.

More
26 Dec 2012 20:25 #117304 by Kostas Milonas
Ξερουμε αν η εκδοση για XBLA εχει αντιστοιχα θεματα στο matchmaking? Μηπως ειναι θεμα του PSN δηλαδη...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
28 Dec 2012 01:50 #117372 by eliminator
Guardians of Middle-earth review

Ένα MOBA game...μόνο για κονσόλες!

Review

Χριστιάνα Θάνου

More
15 Jan 2013 03:58 #118919 by Μάνος Γρυπάρης
Ο μόνος που δεν το συμπάθησε πιστεύω ήτανε...ο Παντελής!

Ο χειρισμός του ήταν αρκετά απλός κάτι που δεν περίμενα σε κονσόλα (ίσως γιατί οι ήρωες έτρεχαν με χαλαρό σπριντ). Η πρόσβαση στα spells ήταν επίσης εύκολη παρά το χαμηλό skill cap που με εκνεύρισε. Επίσης ο οριζόντιος χάρτης απέδωσε όλως περιέργως.

Τα προβλήματα σύνδεσης είναι ότι χειρότερο καθώς στο live του GameWorld TV δεν καταφέραμε να μαζευτούμε 5 άτομα (friends μεταξύ μας). Τουλάχιστον θα παίξετε αξιοπρεπέστατα με bots ενώ με ένα 2ο φίλο ή με τυχαία άτομα, παρά τα 3-6 λεπτά αναμονής που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, θα δεχθείτε λίγο lag.

Τέλος, ότι χειρότερο στο gameplay ήταν το timer που σταματούσε τον αγώνα, αν θυμάμαι καλά στο 20λεπτο, κι όποιος είχε το καλύτερο σκορ κέρδιζε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Feb 2013 14:02 #120059 by Παντελής Δασκαλέλος
Δοκίμασα προχθές να παίξω ξανά το Guardians of Middle Earth και με λύπη μου διαπίστωσα ότι όχι μόνο οι servers έχουν αδειάσει, αλλά παρά τον χαμηλό φόρτο τους από παίχτες τα προβλήματα με το lag και τα disconnections εξακολουθούν να παραμένουν. Ειλικρινά θα ήθελα να το τσεκάρω και στο Xbox 360 να δω τι παίζει, καθώς όπως και να το κάνουμε εξακολουθώ να εχω μια δυσπιστία στο online του PS3.

Σαν gameplay πάντως το παιχνίδι σε αποζημιώνει έστω και απέναντι σε bots χάρις στο υψηλό customization του χαρακτήρα σου. Υπάρχουν χαρακτήρες πάντως που είναι απίστευτα overpowered και σε 1 με 1 μονομαχίες δεν υπάρχει καμιά τύχη. Προσωπικός μου favourite πάντως μέχρι στιγμής είναι ο Witch King. Ειδικά εάν ντυθεί με μια belt με έμφαση στο health και στο health regeneration απλά δεν πέφτει.