Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

More
24 Mar 2012 11:30 #106124 by Αντώνης Παπαθανασίου
Όταν το 2000 οι Βρετανοί προγραμματιστές της Creative Assembly αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το πρώτο παιχνίδι της σειράς Total War, κανείς δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε ο τίτλος, ιδίως από τη στιγμή που συνδύαζε χαρακτηριστικά που σπάνια συναντούσαμε στο ίδιο παιχνίδι, όπως turn-based strategy, διαχείριση πόρων και real-time μάχες.

Άλλωστε η προγραμματιστική εταιρία, η οποία μέχρι τότε είχε ασχοληθεί με καθαρά αθλητικούς τίτλους, όπως τις αρχικές εκδόσεις του FIFA και το Rugby World Cup, δεν είχε παρόμοια παιχνίδια στο ενεργητικό της, κάτι που έκανε τους gamers να βλέπουν αρχικά το εγχείρημά της με μισό μάτι.

Δώδεκα χρόνια αργότερα, μετά από επτά τίτλους και άλλα τόσα expansions το μισό μάτι έχει γίνει ορθάνοιχτο σαγόνι και η Creative Assembly σε συνεργασία με την SEGA μας παρουσιάζουν το όγδοο expansion της σειράς, που είναι και ο δεύτερος κατά σειρά τίτλοςπου λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία.

[youtube:3voumxql]
[/youtube:3voumxql]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2012 13:19 #106129 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εντάξει θα περιμένουμε ένα-δυο μήνες να βγει το patch και να γίνει πιο stable το παιχνίδι, και τότε βλέπουμε αν θα το πάρω , γιατί το original Shogun 2 συνέχεια κράσαρε, ειδικά στο Campaign map. Γι'αυτό Medieval 2 Total war και τα μυαλά στα κάγκελα, με τόσα mods που έχουν κυκλοφορήσει γι'αυτό.

PC user forever !!!

More
28 Mar 2012 13:52 #106239 by Chris Kasta
Τρομερό review !!!
Μου θύμισε τα νιάτα μου, τότε που είχα λιώσει το age of mythology και το Empire Earth στον παλίο μου υπολογιστή !!!!!!!!!!

ckin2u