Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games Bosses

More
19 Feb 2012 19:30 #104975 by Σπύρος Τσιμπάκης
Φίλοι μου gamers σας χαιρετώ και ρίχνω και τροφή για κουβέντα! Ανεβάζω αυτό το θέμα που αφορά οτιδήποτε έχει σχέση με bosses παιχνιδιών. Bosses που αγαπήσαμε, που μισήσαμε, που μας δυσκόλεψαν και γενικά που μας έμειναν για οποιοδήποτε λόγο στο μυαλό.

HAHAHA reckless little boy.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2012 20:25 #104980 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γενικά νομίζω οτι από bosses ξεχωρίζει η σειρά Metal Gear Solid (πλην του 4 και του Peace Walker) και με διαφορά.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Feb 2012 21:16 #104984 by Σπύρος Τσιμπάκης
Για το 4 θα διαφωνήσω. για το Peace Walker οχι. Στο P.W το γεγονός οτι τα bosses είναι μηχανές παίζει ρόλο στο να μην δημιουργούνται συναισθήματα κατα την προσωπική μου άποψη επομένως δεν μένουν και στον gamer.

More
19 Feb 2012 22:01 #104986 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Θα βάλω στο παιχνίδι μερικά bosses από RPGs... πρώτο και καλύτερο το Final Fantasy X και ένα από τα δυσκολότερα bosses του παιχνιδιού, η Lady Yunalesca...και βέβαια υπάρχει και η Nyx, final boss του SMT:Persona 3, φοβερά δύσκολο boss (που ακόμη δεν έχω νικήσει :oops: )

More
20 Feb 2012 10:38 #105003 by Σπύρος Τσιμπάκης
επιστρέφω στο metal gear solid και ειδικότερα στο 1ο παιχνίδι της σειράς Η επική μάχη με τον Psycho Mantis ήταν, είναι και θα είναι κατ' εμέ η πιο πρωτότυπη. Kojima rules

More
20 Feb 2012 16:12 #105018 by eliminator
Replied by eliminator on topic Games Bosses
Resident Evil 3: Nemesis

Νομίζω είπα αρκετά...

More
23 Feb 2012 00:50 #105096 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ο δεκατος τριτος κολοσσος.απο τα πιο epic bosses που εχουν φτιαχτει ποτε

[youtube:3iux7wfe]
[/youtube:3iux7wfe]

More
23 Feb 2012 11:33 #105100 by Νικολής Ασημάκης
Irenicus από Baldur's Gate 2, Darth Malak από το πρώτο KotOR, Grand Master από το πρώτο Witcher και ο Jack of Blades (αν θυμάμαι καλά το όνομα) από το πρώτο Fable. Ίσως και την GLaDOS από τα Portal.

More
23 Feb 2012 12:46 #105101 by Γιάννης Μπόκας

TheEnd wrote: επιστρέφω στο metal gear solid και ειδικότερα στο 1ο παιχνίδι της σειράς Η επική μάχη με τον Psycho Mantis ήταν, είναι και θα είναι κατ' εμέ η πιο πρωτότυπη. Kojima rules

Psycho Mantis πολύ μπροστά, όχι μόνο για την εποχή του. αλλά ακόμα και για σήμερα.

More
23 Feb 2012 15:03 #105107 by Βασίλης Βασιλός
Η μαχη με τον Sephiroth στο Kingdom Hearts 2 ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, αλλα η επικοτερη νομιζω πως ειναι η τελευταια μαχη Dante VS Vergil στο DMC 3.

[youtube:3rerbhw2]
[/youtube:3rerbhw2]