Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πείτε μας το site σας και ελάτε να το σχολιάσουμε!

More
31 Mar 2008 17:35 #41558 by Esperos
Καλή προσπάθεια έχει γινει απο τα παιδιά, εμένα μου αρέσει και γραφτικα για να το χαζεψω εκτενέστερα! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2008 16:51 #41595 by Elena
Η σειρήνα λήξης του συναγερμού βάρεσε και η περίοδος beta testin' έληξε για το Round-up .

Η κανονική url του είναι η : www.round-up.gr

Ελπίζω το νέο φορουμ να μην σας απογοητεύσει :) .

Έλενα

More
12 Jun 2008 19:00 #43545 by Frank
Εχω ενα φορουμ γενικου ενδιαφεροντος οπου σε 4 μηνες συμπληρώνουμε ενα χρονο !

Ξεκινησε με θεμα το ποδοσφαιρο (εξου και το ονομα του ) αλλα στην πορεια επειδη ειδα οτι δεν μαζευοταν και πολυς κοσμος το εκανα γενικου περιενομενου.

Το ονομα του ... μπαλα-ρινες με μια λεξη μπαλαρινες .

Θα με βρειτε εκει και περιμενω την υποστηρηξη σας! πχ να ερθετε στην παρεα μου ως μελη οσοι το επιθυμειτε αυτο,η να ανταλλαξουμε διαφημησεις στα σιτε μας με μπανερσ κλπ !
Πανω απ ολα θελω να μου προτεινετε τι δεν σας αρεσει και πως θα μπορεσω να το βελτιωσω !
Επισεις υπαρχουν κενες θεσεις σε μοντς.

το λινκ ειναι το mpala-rines.roomforum.com/index.htm

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων !

More
01 Jul 2009 23:38 #55424 by aekole95
To neo site mou gia sport video games. Apo tou xronou 8a bgazoume k patchakia gia diafora games.
www.ga-sports.tk
ReGiStEr sto site mou.

thnx ....mporei na kanoume k PES 2009 online tournament.

More
01 Jul 2009 23:56 #55426 by MpiLLis

More
11 Jul 2009 21:22 #56166 by Frank

More
24 Aug 2009 13:06 #58896 by Αντώνης Μπιθούλκας
Κοιτάξτε, εγώ έχω φτιάξει ένα site, για την ομάδα μου (με κωμικά βίντεο) στη WEBS.COM! Από 'τι είδα σε σύγκριση με άλλα site της WEBS.COM το δικό μου είναι αρκετά προχωρημένο.

16 χρονών είμαι δεν έχω χρήματα να κάνω ένα κανονικό... πχ. με Dreamweaver κι έτσι!

Το link είναι: mexicanidiots.webs.com ! Ελπίζω να σας αρέσει!!!

More
06 Sep 2010 17:39 - 15 Jun 2017 13:27 #77976 by mastmast
Θα σας πω την ιστορία μου, για να δώσω δύναμη σε νέους υποψήφιους προγραμματιστες που κάποια πράγματα τα βλέπουν αδύνατα αλλά μάλλον τα βλέπουν απο την λάθος πλευρά!

Ολοι θα γνωρίζεται τα multiplayer παιχνίδια που παίζονται απυθείας απο τον αγαπημένο μας περιηγητή!
Λοιπόν πριν 2 χρόνια είχα φάει μεγάλο κόλλημα με ένα απο αυτά που κυκλοφορούν στο internet και επειδή έχω σπουδάσει το πάνω-κάτω το αντικείνενο του προγραμματισμού είπα γιατί δεν φτιάχνω και εγώ ενα...όμως στην αρχή που το έψαξα φάνηκε πολύ δύσκολο και άρχισα να ψάχνομαι ώστε να το αγοράσω αλλα όπως αποδείχτηκε είχαν πολύ υψηλό κόστος αγοράς ή υλοποίησης...έτσι μετά απο 2 χρόνια υλοποίησης απο εμένα σας παρουσιάζω το παιχνίδι που αφορά μαφιόζικη ιστορία... Δεν έχω πολλά μέλη αλλά όσοι έχουν μπεί κολλάνε!
Το έχω φτιάξει με την php ώς γλώσσα προγραματισμού, Mysql ώς βάση δεδομένων και PhpMyadmin για περιήγηση της, λίγο JavaScript, μερικά έτοιμα ajax!

www.mafiawanted.com
Last edit: 15 Jun 2017 13:27 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Aug 2011 09:42 #97756 by fmmaniac
Το δικό μου site - blog , είναι αθλητικού - στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Μπλογκ το οποίο το εχω φτιάξει ως χόμπυ αφού ασχολούμε με το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.

Το ονομά του είναι centerhaf. Και ο σύνδεσμος είναι αυτός: centerhaf.blogspot.com/

Πέιτε μου αν σας αρέσει και δώστε μου τις δικές σας ιδέες αλλά και παρατηρήσεις. Είναι σημαντικό για μένα.

Είμαι ανοιχτός ακόμα και για διαφημήσεις με άλλα μπλογκς και sites.

centerhaf.blogspot.com/
Τα πάντα για το στοίχημα

[left:otwo3932]I>>>---FM_maniac---<<<I

...Only God Can Judge Me...
[/left:otwo3932]

More
28 Aug 2011 12:41 #97757 by Γιάννης Μπόκας

fmmaniac wrote: Το ονομά του είναι centerhaf. Και ο σύνδεσμος είναι αυτός: centerhaf.blogspot.com/

Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά με 1 post το μήνα δεν γίνεται σωστή δουλειά. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος!