Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δημιουργία video ή flash

More
21 Mar 2009 20:59 #51630 by Esperos
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που να ξέρει να φτιάχνει ή έστω να μου πει πιο πρόγραμμα το κάνει μια ιδέα που θέλω για το site μου.

Θέλω να φτιάξω κάτι (δε ξέρω σε τι μορφή θα είναι) το οποίο να δείχνει μια λέξη πχ την "ΕΛ" η οποία θα είναι φτιαγμένη με άσπρα γράμματα τα οποία σιγά σιγά θα διαλύονται και θα γίνονται πουλιά που θα πετάνε ψιλά στον ουρανό!

Δύσκολο ε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2009 11:41 #51632 by Μάνος Γρυπάρης
Με το Macromedia Flash θα το φτιάξεις. Είναι πολύ απλό στη χρήση κι έχει και Manual μέσα του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Mar 2009 13:39 #51670 by Esperos
Το κατεβασα αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα! ευκολο ειναι για αυτον που το ξερει! Υπαρχει κανεις ρε παιδια?

More
25 Mar 2009 17:00 #51682 by Μάνος Γρυπάρης
Και μ'αρέσει που στο λέω κιόλας. ΕΧΕΙ MANUAL ΜΕΣΑ! Το οποίο μάλιστα ενημερώνεται online.

1)File/New/Flash Slide Presentation
2)Στα αριστερά της οθόνης έχει ένα άσπρο κουτάκι. Κάνε εκεί drag & drop την φωτογραφία σου
3)Στο πάνω μέρος είναι η Timeline. Αν κάνεις πάνω σε εκείνη τη μαύρη κουκίδα, στο σημείο 1 ένα δεξί κλικ και Insert Frame, τότε δημιουργείς στο βίντεο ένα 2ο frame με την εικόνα στο ίδιο σημείο. Με Insert Keyframe δημιουργείς ένα σημείο στο οποίο βάζεις μια εικόνα κάπου αλλού ώστε σε συνάρτηση με το προηγούμενο keyframe να δημιουργήσεις κίνηση.

Anyway, δες κι αυτά τα βιβλία για Flash και Actionscript

Διαβασε καλά κι αν τα βρεις σκούρα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το Windows Movie Maker το οποίο είναι ακόμα πιο εύκολο και δε χρειάζεται και manual (φτιάχνεις ένα βίντεο από εικόνες και μετά σώζεις το βίντεο σε ότι format θέλεις). Τις εικόνες μπορείς να τις φτιάξεις και με το Macromedia Fireworks ή το Photoshop. Βέβαια καλύτερη δουλειά θα κάνεις με το Flash, αλλά να ξέρεις ότι οι Flashάδες το σπουδάζουν το αντικείμενο πρώτα, αλλιώς να το μάθεις μόνος σου και να φτιάχνεις και καλά flash είναι αρκετά δύσκολο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Mar 2009 23:17 #51752 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που να ξέρει να φτιάχνει ή έστω να μου πει πιο πρόγραμμα το κάνει μια ιδέα που θέλω για το site μου.

Θέλω να φτιάξω κάτι (δε ξέρω σε τι μορφή θα είναι) το οποίο να δείχνει μια λέξη πχ την "ΕΛ" η οποία θα είναι φτιαγμένη με άσπρα γράμματα τα οποία σιγά σιγά θα διαλύονται και θα γίνονται πουλιά που θα πετάνε ψιλά στον ουρανό!

Δύσκολο ε?

Ζητα απο τον Λιακοπουλο μπορει να εχει φτιαξει κι αυτος ενα!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Feb 2011 01:41 #89402 by opaloka
MANO, κι ας εγραψες αυτα τα λιγα, εμενα προσωπικα με βοηθησες οσο δε φανταζεσαι. Ευχαριστω πολυ, απο εναν αρχαριο

More
07 Feb 2011 20:28 #89455 by Aνέστης Αδαμίδης
Ενδιαφέρον ακούγεται. Λέω να δοκιμάσω κι εγώ κάνα τέτοιο ακροβατικό. :lol: