Λοιπόν, ξεκίνησα να φτίαχνω κάποιος site και το κάνω μέσω Mambo 4.6.2. θα ήθελα κάποιον να με βοηθήσει ή να μου προτίνει κάτι να κάνω. Τι χρειάζομαι. α. να μπορώ να γράφω ελλήνικα (έκανα εγκατάσταση του ελλήνικου μοντιουλ, αλλα δείχνει μόνο επιλεγμένα γράμματα). β. σε templete να βάλω δικό μου λογότυπο (αν κάποιος ξέρει απο php, css, και μπορεί να βοηθήσει, τον χιλιοευχαριστώ.) γ. Να προσθέσω section με downloads και κάποια άλλα πράγματα.
Λένε οτι το Mambo έχει editor WYSIWYG αλλά και που τον έχει έγω δεν ξέρω να τον βάλω σε λειτουργία ή για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει τα κουμπιά ώστε να μπορώ να κάνω κάτι.
Λόγο του ότι το site δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα, αν πιστεύεται οτι θα ήταν καλήτερο να βάλω κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα, πείτε το: Drupal, Geeklog, Joomla 1.5, PHP-Nuke, PHP-Wcms, PHP-Website, Post-Nuke, Site Frame, TYPO 3, Xoops, Wordpress, b2evolution.
Ενημερωτικά, από τα παραπάνω μόνο το b2evolution έχει έλληνικα. όλα τα άλλα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση module.
Παρακαλώ ακούω συμβουλές και λύσεις. Αν θέλετε να τα πούμε και από τηλέφωνο στείλτε pm.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!