Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Να σου το εξηγήσω τότε αυτό που θέλω να πω. Ο Χάρος είπε ότι έχει πλεονέκτημα επειδή είναι προϊόν της Google. Και σου λέω εγώ τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι σελίδες της Google και η ίδια η Google με το GW? Με Καταλαβένεις? Δηλαδή ο chrome μπορεί να πλεονεκτεί στις σελίδες της Google όχι όμως στις υπόλοιπες! Πολλές σελίδες δεν υποστηρίζονται από τον chrome και ένα παράδειγμα είναι οι Φυλετικές Μάχες. Αυτή είναι η αποψή μου!rafor wrote: Εδω Alcatraz εισαι τελειως ακυρως..τι σχεση εχει το GW με την Google???Και εγω ειμαι της γνωμης οτι το Google Chrome ειναι γρηγοροτερο απο το Mozilla.Τεσταρετο λιγακι και μετα αποκτισε καλυτερη προσωπικη αποψη.Και εγω καποτε ελεγα, το Firefox ειναι το πιο γρηγορο, αλλα μετα δοκιμασα τη γλυκα του Chrome!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ. Επίσης θα πω κάτι που μπορεί να ακουστεί λίγο περίεργο στους Chrome users αλλά η διαφορά της beta 7 και του Chrome στην ταχύτητα είναι αισθητή, και νικάει ο Firefox 4 beta 7! Για παράδειγμα για να μπει ο chrome στο GameWorld κάνει 5:03 ενώ ο Firefox 4 beta 7 κάνει 4:62 (δευτερόλεπτα εννοώ).asmilon wrote: Πολυ καλη δουλεια εχουν κανει με τα τελευταια build tου firefox, αντε να βγει και η τελικη!