Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
18 Nov 2018 19:27 #220291 by oxober
Windows 10 was created by oxober
Καλησπέρα.Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένα τα windows στον ssd απο τον οποίο κάνω boot αλλά και στον παλιό σκληρό δίσκο που έχω από τότε που πείρα το pc τον οποίο χρησιμοποίω και για να αποθυκεύσω διάφορα αρχεία.Να κάνω format στον σκληρό από το disk management ή δεν υπάρχει πρόβλημα να έχω το os σε 2 μέσα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2018 19:16 #220356 by Μάνος Γρυπάρης
Με μεγάλη προσοχή μετέφερε ότι αρχεία χρειάζεσαι και κάνε format στον παλιό σκληρό δίσκο από τον οποίο δεν κάνεις boot τα Windows. Ο σκληρός δίσκος από τον οποίο κάνεις boot τα Windows μετράει μόνο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: oxober

More
20 Nov 2018 19:19 #220357 by Άκης Ζαχαριάδης

Cocktail wrote: Καλησπέρα.Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένα τα windows στον ssd απο τον οποίο κάνω boot αλλά και στον παλιό σκληρό δίσκο που έχω από τότε που πείρα το pc τον οποίο χρησιμοποίω και για να αποθυκεύσω διάφορα αρχεία.Να κάνω format στον σκληρό από το disk management ή δεν υπάρχει πρόβλημα να έχω το os σε 2 μέσα?

Το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι : Κανε buckUp τα αρχεια σου σε ενα αλλο partition η καλύτερα σε ενα εξωτερικο δισκο. και κανε format και εγκατάσταση καθαρά, Δυο λειτουργικά καμια φορα δημιουργούν θέματα.
The following user(s) said Thank You: oxober