Λοιπον παιδια γνωριζω οτι εχω μπλεξει και οτι εκανα χοντρη χαζομαρα..
Προλογος:
Μεταφερα τον παλιο μου, ευκολο προς αναμνηση αριθμο κινητου (π.χ. +301111 της παλιας sim) στον νεο φθηνοτερο φορεα κινητης τηλεφωνιας και χρησιμοποιουσα τον προσωρινο αριθμο που μου ειχανε δωσει (π.χ. +302222 στη νεα sim) για την επαληθευση 2 βηματων εδω και ενα χρονο.
Κατασταση:
Ξεχασα πριν την ημερομηνια μεταφορας να ρυθμισω στον Google λογαριασμο οτι πλεον πρεπει να μου στελνει η υπηρεσια τα sms με τους κωδικους στον αριθμο +301111 στην πλεον νεα sim.
Μετα τη μεταφορα εχει εξαφανιστει ο προσωρινος +302222 της νεας sim που χρησιμοποιουσα για το login σε υπολογιστη και ετσι στελνει κωδικους σε ανυπαρκτη συνδεση που δεν εχω πλεον προσβαση.
(η παλια sim πλεον ειναι νεκρη χωρις αριθμο).
Προβλημα:
Το κινητο μου ειναι ακομη συνδεμενο με τον συγκεκριμενο λογαριασμο αλλα για να τον αλλαξω πρεπει να κανω και απο εκει την επαληθευση των 2 βηματων μεσω του +302222.
Εκανα
ανακτηση λογαριασμου απο το κινητο μου και τον υπολογιστη μου και τους εδωσα στο login τα στοιχεια που απαιτουνται (οπως εναλλακτικη e-mail και ερωτησεις ασφαλειας).
Δυστυχως ειχα δωσει πριν απο χρονια και λαθος αριθμου σταθερου τηλεφωνου.. και ετσι δεν μπορω να λαβω ουτε την κληση με τον κωδικο που χρειαζομαι.
Εδω και μια μερα δειχει οτι το google θελει να πιστοποιησει αν εγω ειμαι εγω... και θα μου στηλει μηνυμα στην εναλλακτικη μου e-mail διευθινση με το "οποιο;;;; αποτελεσμα".
Συμπερασμα:
Να τρελαθω ή οχι;; Εχουνε στο google μια γραμμη τηλεφωνου που δεν λειτουργει.. (Google Support Germany στο Αμβουργο διοτι μενω Γερμανια).
Σε ενα καρο αλλες εταιριες (amazon, steam) ειναι πλεον δυνατον και χωρις ζορια να αλλαξεις αριθμο χωρις να εχεις προσβαση στον παλιο σου... μονο στο google δεν γινεται...
Ερωτησεις:
Εχει παθει καποιος απο εσας το ιδιο; Αν ναι οντως κρατησε τις 3 εως 5 μερες που υποσχεθηκε η google;;
Διοτι εχω την ανησυχια οτι η google σαν εταιρια του γλοτου θα με αναγκασουν χωρις τη θεληση μου να πω Aufwiedersehen (αντιο) στον λογαριασμο μου.
Fail-log:
Εχω δοκιμασει τα παντα... το λειτουργικο android προσφερει την αλλαγη αριθμου αλλα απο την στιγμη που μπαινει στη μεση η επαληθευση των 2 βηματων μενω εξω απο τις ρυθμισεις ασφαλειας.. στο google help γραφουν καλα παραμυθακια που δεν λειτουργουν...
Τa app Chrome, mail, youtube, επισης εχουν τα ιδια ορια μεχρι την επαληθευση και δεν πανε παραπερα... δεν μπορω ουτε να διαγραψω τον παλιο αριθμο... καλα που το χεσημο (με το συμπαθειο) δεν χρειαζεται επαληθευση..