Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα εγκατάστασης windows 7 από usb

More
17 Mar 2015 02:33 #158106 by Geroge Ligopsychakis
Hello, Έχω το εξής πρόβλημα.
Σήμερα είχα προγραμματίσει να κάνω ένα format στο pc μου και όλα ξεκίνησαν ωραία.
Είχα έτοιμο ένα stick με τα windows(δοκιμασμένο σε αλλα pc) και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω είχα και ένα cd για να μην έχω θέματα, Καθώς ξεκίνησα να κάνω το format έχω bootari το usb κανονικά έχω φτάσει στο σημείο που επιλεγεις σκληρό βρίσκω τον ssd μου του πετάω ένα format και πάω να πατήσει επόμενο και μου πετάχ άκυρο δεν με αφήνει να προχωρήσω.
Το μήνυμα που μου πετάχ είναι το εξής " Η Εγκατάσταση ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα συστήματος η να εντοπίσει ένα υπάρχον διαμέρισμα συστήματος ".

Μετά πόγκα να δοκιμάσω με το cd και συνειδητοποιώ πως το cd μου είναι χαλασμένο για κάποιο λόγο. τι μπορώ να κάνω ? και τι μπορεί να φταίει για το ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με το usb stick

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2015 09:51 - 17 Mar 2015 09:52 #158110 by Jimmis Komitas
Αν μπορουσες να βγαλεις μια φωτο πριν την επιλογη format και μια μετα που διχνει και το μυνημα θα με βοηθουσες λιγο για να σου εξηγησω τι να κανεις. Αλλα πιθανον εχει γινει καποιο λαθος στα διαμερισματα του δισκου.
αν και τα windows 7 εχουν την επιλογη να κανεις κανονικα εγκατασταση το νεο λειτουργικο και ολο το προηγουμενο συστημα να το βαζει σε εναν φακελο windows.old που μετα πατας και μια διαγραφη και εισαι κομπλε
Last edit: 17 Mar 2015 09:52 by Jimmis Komitas.

More
19 May 2015 04:38 #161221 by Geroge Ligopsychakis
Αν και αργά ηπα να απάνταση xD το έλυσα το πρόβλημα γενικά υπάρχει κάποιο bug και όταν εξής ssd και κανονικούς hhd σκληρούς δεν μπορείς να βάλεις windows στον ssd οποτε έπρεπε απλά να αποσυνδέσω όλους τους hdd και περάστηκαν κανονικά