Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νεο λειτουργικο συστημα απο την Apple

More
25 Oct 2014 12:32 #150792 by Αγησίλαος Σιντόρης
Το OS X Yosemite εφτασε και διατιθεται δωρεαν! για ακομα μια χρονια απο την apple..Σπευσατε λοιπον να το κατεβασετε..Με μια πρωτη ματια εχουν αλλαξει τα icons σχεδον σε ολες τις εφαρμογες τις apple και οχι μονο το icons αλλα και η εσωτερικη διαμορφωση ειναι διαφορετικη..Πιο ελαφρυ,πιο δυνατο ειναι το μοτο της apple για το καινουργιο της δημιουργημα .Πιο ελαφρυ μου φαινεται οτι ειναι οντως απο τον προκατοχο του
(Μaaverics) για ο υπολογιστης μου ξεκινησε αισθητα πιο γρηγορ απο οτι ξεκινουσε και αισθανομαι και τα προγραμματα να κανουν πιο γρηγορα τις διεργασιες τους( ισως και να ειμαι φαντασιοπληκτος ποιος ξερει..) .Το νεο design μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα αν και δεν ειμαι ο καταλληλος να κρινω γιατι μου αρεσει αρκετα η αλλαγη ενω σε αλλους μπορει να φανει ασκοπη και περιττη.Το συνιστω επομενως να το κατεβασετε απο το λινκ που θα σας παρεθεσω παρακατω ,δωρεαν ειναι αλλωστε(Ειναι πιο νοστιμο οτι σου δινεται τζαμπα).Το μονο που δεν ειναι τζαμπα(ευτυχως για την apple δηλαδη γιατι τοτε θα πηγαινε για φουντο) ειναι καποιες καινουργιες εφαρμογες που θα σας βοηθησουν κυριως για επαγγελματικη χρηση..
Κατεβαστε το νεο λογισμικο εδω. :https://www.apple.com/gr/osx/

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2014 15:48 #150816 by Donnie Darko
Γενικά δεν μου αρέσει αλλά βέβαια θέμα γούστου είναι..Το Lubuntu είναι καλό :P :P :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.