Γεια σας!!
Έκανα πρόσφατα format στον υπολογιστή μου και παρόλο που εγκατέστησα τα περισσότερα drivers με επιτυχία δε μπορώ να εγκαταστήσω τα drivers της motherboard.Όταν πατάω το αρχείο να κάνει setup μου βγάζει το εξής μήνυμα:
AMD SATA AHCI driver.
This package is not compatible with the platform of Microsoft Windows you are running.This application will now abort.
Έχω τα Windows 7 ultimate 64-bit κατεβάζω τα drivers για τη συγκεκριμένη έκδοση από το site της motherboard για τη συγκεκριμένη έκδοση windows που έχω και συνεχίζει να μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα.
Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το driver agent είναι αξιόπιστο πρόγραμμα για να βρω ποια drivers λείπουν απο τον υπολογιστή μου.
Το amd sata ahci driver είναι για τους sata σκληρούς δεν χρειάζεται να το κάνεις εγκατάσταση τα σημαντικά είναι η κάρτα ήχου, δικτύου, το chipset, και τα drivers της κάρτας γραφικών με όλα αυτά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Το driver agent πιθανόν να μην είναι free πρόγραμμα και να σου εμφανίζει μήνυμα για εγγραφή ή αγορά. Δοκίμασε το hwinfo είναι δωρεάν το οποίο σου επιτρέπει να βλέπεις αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου μαζί με τις θερμοκρασίες.