Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με openAL32.dll

More
26 Mar 2014 07:08 #142377 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ενω δεν ειχα ποτε προβλημα ξαφνικα παω να παιξω κ μου βγαζει μηνυμα οτι λειπει το αρχειο απο το Pc κ αν κανω παλι εγκατασταση ισως λυθει..εκανα αλλα τιποτα.μπορει καποιος να βοηθησει? διαβασα οτι δεν κατεβαζεις απο οπουδηποτε το αρχειο γιατι ισως να εχεις προβλημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2014 10:20 #142378 by Πας Παρτού
Η δική μου άποψη είναι γνωστή: Κατέβασέ το από οπουδήποτε και κάνε την δουλειά σου!
Αν έχεις windows έτσι και αλλιώς έχεις προβλήματα! Το να ρίξεις ένα dll δεν θα κάνει την διαφορά. Όποιος ενδιαφέρεται έστω και ελάχιστα για την ασφάλεια απλά δεν χρησιμοποιεί windows.

More
26 Mar 2014 13:38 #142384 by Νίκος Τριανταφύλλης
1)Δοκίμασε να κάνεις system restore.
2)Τρέξε κάποιο antivirus/malware μήπως σου έχει κάνει κάποιος ιος ζημιά στο αρχείο.
3)Δοκίμασε να κάνεις update όλους τους drivers άμα δεν τους έχεις κάνει.
4)Τρέξε στο cmd το sfc /scannow να αντικαταστήσει το χαμένο η διαλυμένο copy από το αρχείο.
5)Κάνε ένα repair τα windows μπορεί να το διορθώσει.
6)Χρησιμοποίησε ένα registry cleaner πρόγραμμα μήπως το κάνει repair.
Δοκίμασε κάποια από αυτά παραπάνω και πες μας!

More
26 Mar 2014 14:45 #142387 by Παναγιωτης Κοκκόσης
το 1,2,3 τα εκανα κ δεν βρηκαν κατι.για τα υπολοιπα θα τα κανω κ σας λεω.ευχαριστω παιδια!!!

More
26 Mar 2014 18:29 #142403 by Ανδρέας Γρυπάρης

Nicko wrote: 1)Δοκίμασε να κάνεις system restore.
2)Τρέξε κάποιο antivirus/malware μήπως σου έχει κάνει κάποιος ιος ζημιά στο αρχείο.
3)Δοκίμασε να κάνεις update όλους τους drivers άμα δεν τους έχεις κάνει.
4)Τρέξε στο cmd το sfc /scannow να αντικαταστήσει το χαμένο η διαλυμένο copy από το αρχείο.
5)Κάνε ένα repair τα windows μπορεί να το διορθώσει.
6)Χρησιμοποίησε ένα registry cleaner πρόγραμμα μήπως το κάνει repair.
Δοκίμασε κάποια από αυτά παραπάνω και πες μας!

δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημα του παιδιού με αυτά που αναφέρεις.

Θα κάνει εγκατάσταση το 3Dmark 06
www.futuremark.com/benchmarks/legacy
και θα το έχει και το OpenAL, καθώς η creative το έσβησε το installer από το site τους.

My 2 cents.

More
26 Mar 2014 20:53 #142406 by Νίκος Τριανταφύλλης

Pokemon wrote: δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημα του παιδιού με αυτά που αναφέρεις.

και θα το έχει και το OpenAL, καθώς η creative το έσβησε το installer από το site τους.

My 2 cents.

Απλά πρότεινα κάποιες λύσεις οι οποίες σε εμένα με είχαν βοηθήσει σχετικά με dll αρχεία δεν χρειαζόταν να σχολιάσεις τις προτάσεις μου !!!

More
26 Mar 2014 23:05 #142408 by Ανδρέας Γρυπάρης

Nicko wrote:

Pokemon wrote: δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημα του παιδιού με αυτά που αναφέρεις.

My 2 cents.

Απλά πρότεινα κάποιες λύσεις οι οποίες σε εμένα με είχαν βοηθήσει σχετικά με dll αρχεία δεν χρειαζόταν να σχολιάσεις τις προτάσεις μου !!!

ναι αλλά όταν λες μια συμβουλή, πρέπει να είναι βάσιμη γιατί μπορεί να διογκώσεις το πρόβλημα αντί να το λιγοστέψεις.
Η σειρά που είπες εφαρμόζεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις που υποπτεύεσαι data corruption η πρόβλημα στο δίσκο η ότι υπάρχουν όντως τα αρχεία του συστήματος στη θέση τους αλλά το λειτουργικό έχει χάσει τα system variables η ιό. Περίπτωση 1% αφού ανέφερε ότι έκανε καθαρή εγκατάσταση.

More
26 Mar 2014 23:24 #142411 by Νίκος Τριανταφύλλης
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος πες μου συγκεκριμένα ποιο από αυτά θα μπορούσε να του μεγαλώσει το πρόβλημα. Το system restore ας πούμε;να τρέξει αντιβαιρουs;Η περίπτωση του δεν θα μπορούσε να είναι corruption? Μιλάμε για ένα dll αρχείο,μου έχει συμβεί στο παρελθόν αρχεία dll να είναι corruptioν και να χρειάστηκε αντιβαιρους για να διορθωθεί το πρόβλημα.Ακραία περίπτωση είναι το φορμάτ και αυτά που του είπα είναι κάποια τιπ για να δοκιμάσει.

More
26 Mar 2014 23:49 #142412 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ορισμένες φορές το system restore μπορεί να κάνει προβλήματα, δεν το ρισκάρω πάντα και ειδικά με το καλημέρα. Είναι η τελευταία επιλογή που θα αναφέρω αν όλα τα άλλα πάνε στραβά.
Στα υπόλοιπα που είπες είναι σωστά, απλά για το ζήτημα του openal προφανώς δεν το ήξερες γιατί δεν το είχες αντιμετοπίσει όπως εγώ καθώς εποχές 2006 μέχρι 2008 είχα επαφή με OCing και το πέταγε το 3Dmark το μήνυμα :P

More
27 Mar 2014 08:41 #142428 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Δυστυχώς τιποτα απο όλα δεν έφτιαξε το προβλημα. Οπότε βρήκα ενα προγραμμα που διορθώνει τα DLL κ όλα μια χαρα το παιχνιδι φορτώνει μονο που... Πας new game k με πετάει έξω κ βγάζει αυτο το παράθυρο.

[img