Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μειωση επιδοσεων απο προεγκατεστημενα προγραμματα

More
25 Jan 2014 13:36 #139551 by wavee
Καλησπερα. Το λαπτοπ μου εχει μεσα προεγκατεστημενα προγραμματα που μειωνουν την αποδοση του.Θελω να καταργησω ολα τα προεγκατεστημενα προγραμματα αλλα δεν ξερω μηπως γινει καποιο λαθος και σβηστουν τα windows 8 που ειναι και αυτα προεγκατεστημενα στο λαπτοπ. Ειναι ασφαλες να σβησω τα προεγκατεστημενα προγραμματα οπως "Toshiba recovery media creator, tempo, nero Κλπ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2014 13:49 #139552 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Γράψε όλα τα προεγκατεστημένα προγράμματα για να σου πω πια μπορείς να σβήσεις. Για παράδειγμα, το Nero, αν εννοείς αυτό που γράφεις/καις CD/DVD, τότε ναι μπορείς να το σβήσεις. Απλά δεν νομίζω ότι θα έχει καμιά τρελή επίδραση στην απόδοση του laptop. Εγώ θα σου συνιστούσα να καταργήσεις προγράμματα που ξεκινούν στο startup, και αν είναι σχετικά παλιό το laptop, να του ρίξεις ένα format και να το καθαρίσεις από μέσα.

More
25 Jan 2014 14:23 #139554 by wavee
Εκανα χθες Επαναφορα που εχουν τα windows 8 και εγινε εκαθαριση του δισκου. Αν εκανα format δεν θα θα εσβηναν και τα windows 8 που ειναι προεγκατεστημενα στο laptop?

Τα προγραμματα που ειναι προεγκατεστημενα ειναι:
Microsoft office(Δεν λειτουργει γιατι δεν εχω το κλειδι)
Nero 12 essentials Toshiba
premium soundHD
Toshiba desktp Assist
Toshiba eco utility
Toshiba Functions Key
Toshiba manuals
Toshina password utility
Toshiba pc health monitor
Toshba media creator
Toshiba service station
Toshiba system driver
Toshiba system settings
Toshiba tempro
Toshiba Video player
WildTanget Games

Απο την διαχειριση εργασιων και μετα "εκκινηση" απενεργοποιησα ολα τα προγραμματα αλλα παλι ψηλο αργει ο υπολογιστης. Δεν ειναι παλιος ο υπολογιστης εφοσον εχει μεσα τα windows 8. Η αποδοση φαινεται απο την διαχειρηση εργασιων και βλεπω οτι ακομα και αν δεν κανει τιποτα ο υπολογιστης καταλανωνει 1Gram. Ενω σε εναν αλλο υπολογιστη που ειχα δει προσφατα με windows 8 αλλα χωρις προεγκατεστημενα προγραμματα καταναλωνε μονο 400Μb οταν ο υπολογιστης δεν εκανε τιποτα

More
25 Jan 2014 14:43 #139556 by Νικος Μπελτσος
Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιον ιδιαίτερο λόγο στο κάτω κάτω να θυμάσαι είναι λάπτοπ αυτό σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό να είναι πιο Άργος και να Χρησιμοποιεί περισσότεροι ram άλλα και εγώ που έχω σταθερό όταν δεν κάνω τίποτα καταναλώνω 1Gb

More
25 Jan 2014 20:53 #139560 by Θοδωρής Μητρόπουλος
ότι λέει toshiba κατά την γνώμη μου δεν το πειράζεις. Το WildTanget Games από την άλλη, αν δεν σε ενδιαφέρει βγάλτο όπως είναι. Το laptop είναι καινούργιο?

More
25 Jan 2014 21:35 #139563 by wavee
Εδω και εξι μηνες το εχω παρει. 4gram, amd 7310, και E1-1200 APU.

More
26 Jan 2014 01:09 #139566 by Γιώργος Λόλας
Διάβασε και αυτό το άρθρο . Έχει πληροφορίες για το πώς θα απενεργοποιήσεις προγράμματα από το να εκκινούν όταν ανοίγεις τον υπολογιστή. Όσα προγράμματα σου μείνουν και δε τα απεγκαταστήσεις, απενεργοποίησε τα.

Επίσης, μπορείς μέσω του ίδιου προγράμματος να κάνεις απεγκατάσταση όσων προγραμμάτων δε χρειάζεσαι και μετά απλά κάνε έναν καθαρισμό (έχει οδηγίες στο άρθρο που σου έδωσα πιο πάνω).

Το Toshiba function keys μη το σβήσεις. Είναι για τις extra λειτουργίες των πλήκτρων όταν έχεις πατημένο το πλήκτρο Fn (την κάθε λειτουργία στη δείχνει με μπλε γράμματα).

More
26 Jan 2014 17:06 #139578 by wavee