Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

προβλημα ληψης αρχειων

More
16 Nov 2013 16:54 #135278 by geraki
δεν μπορω να κατεβασω κανενα αρχειο λεει οτι αποθηκευεται αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα και απο οποιο προγραμμα κατεβασω mozilla google chrome opera

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2013 18:16 #135281 by Βασίλης Καμακάρης
Έχεις δοκιμάσει στα αρχεία που κατεβαζεις να κάνεις εμφάνιση μέσα από τα browsers?

More
16 Nov 2013 18:56 #135283 by geraki
ναι αλλα δεν μου τα εμφανίζει και παλι

More
16 Nov 2013 19:26 #135284 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπερα, αν εχεις ΙΕ δοκιμασε να κανεις εκτελεση ή αποθηκευση ως και βαλε επιφανεια εργασιας, για να δεις αν εμφανιζονται. Για τους υπολοιπους browsers:
Mozilla: Firefox Button--> Επιλογες-->Επιλογες-->Γενικα και βαλε επιφανεια εργασιας
Google: Πληκτρολογησε chrome://settings/ και στη συνεχεια πατα ρυθμισεις για προχωρημενους και στις ληψεις βαλε επιφανεια εργασιας. Επισης κατεβασε ενα προγραμμα σαν το CCleaner και καθαρισε τα προσωρινα αρχεια απο τους browsers (μονο να εισαι προσεκτικος στη χρηση του μη σβησεις τιποτα που χρειαζεσαι). Κυριως αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι να δεις αν δημιουργειται το προσωρινο αρχειο με ονομα something.part κατα τη διαρκεια της ληψης!

More
17 Nov 2013 15:57 #135302 by Χριστιάνα Θάνου
Δοκίμασε να πας στα Downloads στο Chrome, και εκεί που έχει τα αρχεία που κατέβηκαν να πατήσεις "Show in Folder" ή "Άνοιγμα στον φάκελο" αν το έχεις στα Ελληνικά.

More
17 Nov 2013 20:42 #135317 by geraki
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις αλλα τα εχω και αυτα που μου ειπατε και δεν διορθωθηκε το προβλημα οταν κατεβαζω απ το Chrome και opera μου βγαζει ενα μηνυμα κατω απ το αρχειο που κατεβασα διακοπηκε η σαρωση ιον απετυχε

More
18 Nov 2013 13:22 #135332 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μμμμμμμ μου μυριζει ιος φιλε μου....Αρχισε να σου συμβαινει προσφατα; Αν ναι, δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα συστηματος των Windows σε μια προηγουμενη ημερομηνια! (Την πρωτη που θα βρεις πριν να δημιουργηθει το προβλημα). Αν δεν ξερεις πως να το κανεις κανε reply να σου εξηγησω τα βηματα.

More
18 Nov 2013 14:17 #135333 by Κώστας Λάβαρης
Δες μία μήπως το antivirus σου προκαλεί το πρόβλημα. Μπορεί να έχουν λήξει οι υπηρεσίες του ή κάτι παρόμοιο. Εμένα πάντως είχε δημιουργηθεί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
18 Nov 2013 15:12 #135337 by geraki
μου το εμφανιζει δυο μηνες τωρα το προβλημα εχω κανει και επαναφορα συστηματος και τιποτα το antivirus το εσβησα γιατι νομιζα οτι εφταιγε αυτο αλλα τιποτα και παλι

More
04 Dec 2013 13:32 #136097 by Μάνος Γρυπάρης
Ισως να μπηκε καποιος ιος στον browser σου. Η μονη λυση ειναι να κανεις re-install τα Windows (τα παλια θα σβηστουν). Προσωπικα το προτιμω απο το format.

Απλα κανε backup οτι εχεις στην επιφανεια εργασιας, Favorites στο Chrome και emails στον Thunderbird. Και θα εισαι οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)