Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λίγη Βοήθεια με C# , με προγραμματισμό γενικώς

More
16 Mar 2013 15:25 #121695 by Αποστόλης Αναστασίου
Καλησπέρα :D . Ουσιαστικά αν και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα αυτό (γενικώς σε θέμα Web Design και Προγραμματισμός [δεν αναφέρομαι στο Sections του φόρουμ αλλά στα Posts μου]) αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια κολλήματα έτσι και εγώ αυτό . Προσπαθώ είτε να βρω βοήθεια είτε υποστήριξη ώστε και να μάθω προγραμματισμό από κάποιον έμπειρο αλλά και να φτιάξουμε μαζί με αυτό το άτομο ένα Project έστω και Mini . Αλλά θα ήταν μεγάλη μου χαρά αν έβρισκα κάποιον να με βοηθήσει .

Για την ακρίβεια είμαι 15 χρονών και προσπαθώ να μάθω καλά προγραμματισμό , το θέμα είναι ότι μου μένουν κενά άμα ασχολούμε μόνος μου και ερωτηματικά , κάτι που δεν με επιτρέπει να φτιάξω ούτε αριθμομηχανή :P

Ένα project που έχω "χτίσει" ασπούμε είναι αυτή η ιστοσελίδα [ private-demo.web44.net/index.php ] με τις εικόνες να είναι δικές μου απλά να υπάρχει ένα μικρό Combination από μερικές εικόνες στο Google και όλος ο κώδικας δικός μου , απλά τυχαίνει να έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με Sites [html , php , css , javascript] . Απλά τώρα αφοσιώνομαι πιο πολύ στον προγραμματισμό για Software .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.