Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
geololj wrote: Διευκρίνιση: Το να συζητάς για τον όρο "deep web" δεν είναι παράνομο. Υπάρχει ο ορισμός ακόμα και στο wikipedia, καθώς και σε εκατοντάδες γνωστά παγκοσμίως sites. Το να συζητάς όμως για το πώς να μπεις εκεί και που να ψάξεις και λοιπά είναι. Μη τα συγχέουμε
Ας μείνουμε λοιπόν στο "μαθαίνω τι είναι το deep web επιφανειακά και απλά ως πληροφορία" και ας μη μπούμε σε περαιτέρω συζήτηση. Είναι εντελώς διαφορετικό ας πούμε να λέμε ότι ναι, υπάρχει πειρατεία με το να συζητάμε για το που θα βρούμε τέτοια πράγματα. Η μαμά wikipedia έχει αρκετές πληροφορίες, μεγάλο μέρος των οποίων το έγραψα στο προηγούμενο post μου. Οπότε, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε για το θέμα
Μη ξεχνάμε επίσης ότι deep web θεωρείται και μέρος των ebay, amazon, alexa και πολλών άλλων.
krabby wrote: Μαζί σου Γιώργο η λέξη deep web ή καλύτερα η έννοια,δεν είναι ταμπού.Απλά αναφέραμε τους κανονισμούς για όποιον δεν το ήξερε και ήθελε να αναφέρει πιθανούς τρόπους εισόδου ή websites.Και επίσης όπως είπε σωστά ο placebo effect αν δεν ξέρεις μην ψάχνεσαι στο internet!
geololj wrote:
Και για να σας προλάβω, γνωρίζουμε όλοι ότι η παντόφλα της μαμάς είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε άλλο
eliminator wrote: Μου ειχαν πει για το deep internet(και underground web δε λέγεται αλλιώς και ακουσα και μερικες ιστοσελιδες, φυσικα ποτε δε μπηκα γιατι μου ειπαν για το περιεχομενο τους και δεν ειχα καμια ορεξη να μου μεινουν ασχημες εικονες στο μυαλο.