Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pando Media Booster

More
01 Jan 2013 16:53 #117643 by Χριστιάνα Θάνου
Το Pando Media Booster είναι ένα software το οποίο έχω παρατηρήσει ότι εγκαθίσταται μαζί με το League of Legends και τώρα πρόσφατα μαζί με το BlackLight Retribution. Από google search, βρήκα ότι βοηθάει στο να συνδέεστε καλύτερα στο game. Οι μισοί στα forums λέγαν ότι είναι άχρηστο και το έχουν βγάλει ενώ οι άλλοι μισοί φοβόντουσαν να το απεγκαταστήσουν. Πάντως εγώ, έκανα ένα τεστ και το αφαίρεσα για να δω την διαφορά. Η διαφορά είναι μηδαμινή, το παιχνίδι τρέχει και συνδέεται μια χαρά. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχει και αυτό σαν process γιατί καταναλώνει μνήμη. Εκτός αυτού, το Avast Home Premium Antivirus, το θεώρησε ως ύποπτο και το μετακίνησε στην καραντίνα. Ξέρω ότι τα antivirus πολλές φορές κάνουν λάθη και θεωρούν απειλές ορισμένα προγράμματα που δεν θα έπρεπε αλλά εγώ το έβγαλα έτσι και αλλιώς.
Εσείς έχετε βγάλει το Pando Media Booster; Αν ναι, έχετε δει κάποια διαφορά στην σύνδεση;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2013 17:35 #117646 by Βασίλης Καμακάρης
το έχω δει αλλά δεν του έχω δώσει σημασία θα έπρεπε?

More
01 Jan 2013 18:51 #117654 by Χριστιάνα Θάνου
Αφού τρέχει και καταναλώνει μνήμη, θα έπρεπε.

More
01 Jan 2013 18:56 #117655 by Βασίλης Καμακάρης
κοιτά το pc που έχω δεν καταλαβαίνει τίποτα θηρίο είναι μέχρι να το πιάσει η τρελά του.

More
01 Jan 2013 18:57 #117657 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Pando Media Booster
εγώ το είχα απεγκαταστήσει από το pc μου και καμιά διαφορά δεν είδα. Αλλά δεν θυμάμαι με ποιο πρόγραμμα μου χε έρθει δωράκι. :icon what:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
07 Jun 2013 17:10 #125427 by Μάνος Γρυπάρης
Το αφαιρώ όποτε το βλέπω. Δυστυχώς καλό θα ήταν οι εταιρείες να μας προειδοποιούν πριν εγκαταστήσουν κάτι. Τώρα η Riot μπορεί να δικαιολογηθεί επειδή προσφέρει ένα free-to-play game όπως το LoL.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)