Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Advanced System Care από την Iobit

More
29 Dec 2012 12:58 #117456 by Χριστιάνα Θάνου
Η Iobit είναι μια εταιρία που φτιάχνει διάφορα tools που χρησιμεύουν στο να καθαρίσει ο υπολογιστής σας. Τα περισσότερα από αυτά, έχουν free έκδοση αλλά εάν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να αγοράσετε και την full έκδοση. Οι τιμές τους είναι επίσης πολύ λογικές. Εγώ αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το Advanced System Care στην full έκδοση του και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει registry cleaner, defragment, έναν από τους καλύτερους uninstallers που καθαρίζει όλα τα κατάλοιπα, καθαρίζει τα cookies, το ιστορικό, internet booster και το πιο ενδιαφέρον από όλα το Turbo Boost. Το τελευταίο, όταν ενεργοποιηθεί, τον υπολογιστή σας πολύ γρήγορο αφού κλείνει τα processes που δεν χρειάζεται να τρέχουν εκείνη την στιγμή. Σε περίπτωση που δεν έχετε gaming pc, αυτό σας δίνει ένα μικρό boost και έτσι μπορείτε να παίζετε χωρίς lag.

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε περισσότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2012 14:21 #117460 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τρέχει στο background σαν το Tune Up Utilities; Ρωτάω γιατί το Tune Up ήταν πολύ βαρύ και στην ουσία κολλούσε το pc απο αυτό. Πλέον χρησιμοποιώ CC Cleaner, Spybot S&D και Piriform Defragler και είμαι κομπλέ.

Αν δεν τρέχει στο background θα το σκεφτώ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Dec 2012 15:24 #117463 by Χριστιάνα Θάνου
Τρέχει αλλά είναι τόσο ελαφρύ! Παλιά χρησιμοποιούσα μόνο το Tune Up Utilities αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν πολύ βαρύ οπότε, stay away. Το Advanced system care έχει τα πάντα μέσα και δεν είναι ανάγκη να έχεις όσα έχεις τώρα! Στο pc μου έχω: 1) Advanced system care, 2)JetClean, 3) Superantispyware Pro.

More
29 Dec 2012 18:34 #117473 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ BigBoss και έχω βρει την υγιά μου!

More
29 Dec 2012 19:42 #117476 by Γιώργος Κυρενές
Λοιπόν ή εγώ έχω αρκετά δυνατό PC ή το Tuneup Utilities δεν είναι τόσο βαρύ όσο λέτε. Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το optimizing που κάνει στο σύστημά μου. Αν όμως το Advanced System Care είναι τόσο ελαφρύ θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω το Turbo Boost να είναι καλύτερο από το αντίστοιχο στο tuneup...!!!

More
13 May 2013 19:02 #124074 by Haris
Advanced Sytem Care 6.2 (Pro ): από τα πιο καλά προγράμματα της κατηγορίας του.Αν και αποφεύγω να χρησιμοποιώ registry cleaners ,έχει όμως τόσα καλά utilities που αξίζει είτε η free είτε η pro έκδοση.

More
13 May 2013 22:20 #124086 by Χριστιάνα Θάνου
Το Pro χρησιμοποιώ και εγώ και αξίζει τα χρήματά του πραγματικά. Έχει το καλύτερο reg clean και αν κάνεις κάποια βλακεία μπορείς να κάνεις και rollback. Να μην μιλήσω για το Turbo Mode που μετατρέπει ακόμα και ένα μέτριο pc σε gaming.

More
14 May 2013 01:40 #124101 by Haris
Revo και Iobit Uninstaller από τα καλύτερα. Το Internet Boost δεν το χρησιμοποίησα.Υπάρχει διαφορά που να γίνεται αισθητή?
Κάποια στιγμή να πούμε και για Ashampoo :P :idea:

More
14 May 2013 10:49 #124108 by Χριστιάνα Θάνου
Το internet Booster δεν κάνει σχεδόν τίποτα...άστο δεν μπορεί κανείς να δου φτιάξει την σύνδεση αν είναι χάλια. Όσο για το Revo, το χρησιμιποιούσα για χρόνια μέχρι που κατάλαβα ότι δεν κάνει για μένα. Μπορεί να βγάζει τα κατάλοιπα αλλά από μια έκδοση και μετά έγινε πολύ βαρύ! Την ίδια δουλειά την κάνω και με το Iobit Uninstaller, το ίδιο αποτελεσματικά και πολύ πιο γρήγορα. Α, ελπίζω να μην θες να παινέψεις το Tuneup Utilities :P

More
14 May 2013 16:09 #124115 by Haris
Thank you. To Revo το έχω σε portable version. TuneUpUtilities όχι ευχαριστώ. Το είχα κάποτε...Αshampoo WinOptimizer www.ashampoo.com/en/usd/pin/3606/System_Utilities/Ashampoo-WinOptimizer-Free μπορεί :P :mrgreen: