Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λιγη βοηθεια απο Web Designers

More
05 Jul 2012 15:17 #110059 by Αποστόλης Αναστασίου
Καλησπερα σας ... θα ειθελα λιγη βοηθεια σχετικα με drop down μενου και γενικος εναν menu navigator . Ασπουμε δειτε αυτο το σιτε : private-demo.web44.net/
Αν δειτε στο index.php εχω αλλιως (ετσι οπως θα ειθελα να ειναι απλα με κανονικο background απο πισω [δικο μου με εικονα] και γωνιες αλλες και αλλη mouseover effect εικονα ) Περιπου θελω ενα effect σαν τις υπολοιπες σελιδες που θα παρατηρισετε οτι ειναι κανονικα το μενου αλλα και ομως δεν ειναι , το εκανα καπως αλλιως οχι οπως θα επρεπε , ασπουμε δεν το εκανα με "<li>" , "<ul>" το εκανα με κανονικες εικονες χωρις γραμματα τα γραμματα απλα ειναι μεσα στις εικονες (γιατι θα επρεπε να ειναι πανω απο τις εικονες με τον κωδικα "<ul,li>") και γιαυτο ζηταω βοηθεια και για τα drop down menu και για ολο το μενου γενικως .
Eυχαριστω .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2012 16:10 #110061 by Μάνος Γρυπάρης
Με ποιο πρόγραμμα το φτιάχνεις το site σου?

Τα μενού αυτά τα παίρνεις έτοιμα και απλά κάνεις edit την HTML και πηράζεις το Sub Nav Link 1 , Sub Nav Link 2 κτλ. , βαζεις το ονομα που θελεις και αλλαζεις και το link τους.

Θα ειναι μιας τετοιας μορφης:

Sub Nav Link 1

Με copy-paste βγάζεις πάντα άκρη σε αυτές τις περιπτώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jul 2012 16:15 #110062 by Αποστόλης Αναστασίου
Το φτιαχνω με Dreamweaver . Το μενου το πηρα ετοιμο αυτο στο index (τα υπολοιπα ολα μονος , απλα εψαχνα πως να το φτιαξω και τελικα επελεξα να κατεβασω το μενου με τα drop down ) αλλα δεν μπορεσα να τα φτιαξω οπως θα ειθελα γιατι δεν εχω μαθει πληρης προγραματισμο οπως θα επρεπε ... :P ειμαι 13ων . Και απλα περιεχει και CSS3 και γιαυτο .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.