Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

mIRC Scripting και γενικα Scripting

More
17 Mar 2006 12:10 #10169 by Γρηγορης Βαρναβας
Οποια βοηθεια σχετικα με το mIRC scripting και γενικα το scripting εδω :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2006 13:51 #10187 by Μάνος Γρυπάρης
Βασικά αν γνωρίζεις από mIRC Scripting τότε πρέπει να σου πω ότι ψάχνουμε κάποια μέθοδο να σηκώσουμε Bots σε IRC Server (GRNet ας πούμε) από το PC που υπάρχει στο στούντιο. Δεν θέλουμε να σηκώσουμε Shell Account αλλά να χρησιμοποιήσουμε κάποιο Script που να επιτρέπει μέχρι 10 bots ταυτόχρονα τα οποία θα εμφανίζονται με διαφορετική IP για να μην τα εντοπίζουν οι IRC Servers. Έχεις καμιά ιδέα περί του θέματος?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Mar 2006 14:18 #10193 by Γρηγορης Βαρναβας
Φυσικα. Ενα μποτακι θελουμε δηλαδη. Μπορω να στο φτιαξω αλλα θελω να μου πεις τι θα εχει μεσα :cool:

More
17 Mar 2006 15:26 #10206 by Μάνος Γρυπάρης
Τίποτα! Απλά να υπάρχει
Όχι ένα Botaki. Ένα έχουμε σηκώσει ήδη (κι όχι ακριβώς bot, απλά έχουμε ανοίξει παράθυρο mIRC από το PC του στούντιο)
Επειδή το PC αυτό είναι ανοικτό 24/7 εμείς θέλουμε περί τα 10 botάκια ταυτόχρονα. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία? Ποιο mIRC Script κατεβάζω, αν τρέχω κάποιο script κτλ?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Mar 2006 15:44 #10209 by Γρηγορης Βαρναβας
Δηλαδη θες users .. nicknames να ειναι συκωμενα απο το ιδιο pc ? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις :roll:

More
17 Mar 2006 16:00 #10210 by Μάνος Γρυπάρης
Ακριβώς. 10 users-nicknames από το ίδιο PC κι ας μην επιβλέπουν το κανάλι. Απλά να φαίνονται μονίμως 10 nicknames για να ανέβει η κίνηση στο κανάλι. ’ντε ντε, help. :help:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Mar 2006 21:28 #10227 by Γρηγορης Βαρναβας
Aυτο γινεται αλλα δεν ειναι mIRC Scripting.Ειναι απλος /server -m global.irc.gr και βαζεις διαφορετικο ονομα.. και μπενεις στο #Games! 10 φορες αυτο. Ανοιγεις ενα αλλο window(1 του κανονικου σου IRC και ενα των 10 users για να μην σε πειραζει..)Και εισαι ετοιμος. Αν και πιστευω θα φας kill για clones(κλονους)!

More
17 Mar 2006 23:07 #10231 by Kleanthis
Γι' αυτό σου λέει να φαίνεται διαφορετική ΙΡ Adress, για να μην φάει kill για clones...
Ξέρεις τίποτα να βοηθήσεις τον άνθρωπο ή τζάμπα μας το παίζεις ιστορία?? :P

More
06 May 2006 03:35 #12009 by Kostas Kefallinos
basika auto den nomizw pws ginete-exw thn entyposh oti xreiazese sxetiko hardware yliko to opoio einai akribo fantazomai-giati ousiastika thn ip address tis moirazei o provider opws kai na xei kai 8a prepei na sou dwsei alles 9(!!!)prama adynaton :wink:

More
06 May 2006 03:40 #12010 by Kostas Kefallinos
kane re si mia kroush ston admin kapoiou server tou grnet na sykosoume kanena botaki, 8a leei trela!!