Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mikeius - ΜΠΡΑΦ-Geek Wars

More
02 Mar 2015 02:45 #157522 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ρίχνοντας ένα γρήγορα διάβασμα στα posts αυτού του forum topic βλέπει κανείς ότι οι γνώμες για τον Mikeius (όπως πάντα) είναι διχασμένες. Οι μισοί τον αντιπαθούν full ενώ στους άλλους μισούς αρέσει.
Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. Εκτός ότι μου αρέσουν πάρα πολύ (σχεδόν) όλα τα videακια του, μπορώ να πω πως το mindset και ο τρόπος σκέψης του είναι αρκετά κοντά στον δικό μου, ή ετσι τουλάχιστον φαίνεται μέσα από αυτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2015 11:00 #157531 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Παρεπιπτόντως, ξέχασα να το γράψω από πάνω, έχουν περάσει 5 με 6 μήνες χωρίς Geek Wars και 5 με 6 ΑΙΩΝΕΣ χωρίς Μπραφ... :angry:
Μου αρέσει πολύ και η άλλη σειρά που έχουν, το Κάψε το σενάριο, αν και είναι λίγο αναρθόδοξη κυρίως λόγω της μεγάλης διάρκειας του βίντεο.

More
11 Jul 2015 14:49 #164725 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Πολυ καλος.εχω ριξει πολυ γελιο με το Μπραφ.Αλλα μου φαινεται τωρα που εγινε γνωστος οτι λιγο τον πηρε τον αμανε και τα παρατησε.εχει να βγαλει αιωνες νεο μπραφ

More
11 Jul 2015 17:03 #164754 by Valakelis

Skorpion4 wrote: Πολυ καλος.εχω ριξει πολυ γελιο με το Μπραφ.Αλλα μου φαινεται τωρα που εγινε γνωστος οτι λιγο τον πηρε τον αμανε και τα παρατησε.εχει να βγαλει αιωνες νεο μπραφ

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με άλλους youtuber π.χ: Jeremy έγινε ''διάσημος'' στον χώρο αυτό και τώρα κάνει video κάθε 2 μήνες...

More
19 Jul 2015 22:48 #165685 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Δείτε Κοντοπίδη να νιώσετε ρε! Ο μόνος που αξίζει για μένα, κι ο Mikeius βλέπεται αλλά το έχει παρατήσει το άθλημα, ο Jeremy για μένα είναι εμμετός.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
29 Nov 2015 09:19 #171795 by Σταύρος Δήμου
Έχει πει κάποια επιτυχημένα ο Mikeus, αλλά η αρχική μου εντύπωση για την εκπομπή του ήταν πολύ αρνητική.
Γιατί το στυλ του είναι κόπια youtuber του εξωτερικού, και είχα δει τον ανάλογο ξένο νωρίτερα.

Τα βίντεο 3-5 λεπτών με πολύ γρήγορη ομιλία, στατικές εικόνες να εναλάσσονται, χωρίς ο youtuber να δείχνει τη φάτσα του, με σαρκασμό, ειρωνία και κράξιμο, ατάκες, και αντικοινωνική, nerd συμπεριφορά, είναι κάτι που έκανε (και εξακολουθεί να κάνει) ο Ben Croshaw πολύ πριν το Mikeus.

Ο Ben, τον οποίο πήρε το gaming site 'Escapist' για να κάνει εβδομαδιαία την εκπομπή Zero Punctuation, όπου κάνει σατυρικά reviews διαφόρων games, και στον οποίο οφείλουμε τη γνωστή φράση 'PC Gaming Master Race'.

The following user(s) said Thank You: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

More
29 Nov 2015 16:00 #171820 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Kαλά το έλεγε και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει παρθενογέννηση. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει. Και αυτός αντέγραψε το στυλάκι από κάπου αλλού όπως πολλοί άλλοι. To είχα δει το επεισόδιο που ειπώθηκε για πρώτη φορά η φράση PC Master Race. Στο review του Witcher ήταν. Ωραίος τύπος ο Ben.

More
29 Nov 2015 20:11 #171834 by Σταύρος Δήμου
Τον Ben (και γενικά τα video reviews) τον ανακάλυψα λίγο αφότου πήρα το πρώτο μου παιχνίδι για PC, το STALKER: Clear Sky. (Πιο πριν ήμουν κονσολάκιας) Το παιχνίδι με είχε εκπλήξει πολύ επειδή ήταν τσάτσικο! Πολύ δύσκολο και σαδιστικό! Σε σημείο να κάνει το Dark Souls να φαίνεται γατάκι, ειδικά άμα το παίξεις χωρίς mods. Και είχα γράψει στο youtube το τίτλο και έπεσα τυχαία πάνω στο Zero Punctuation. Και αμέσως μου άρεσε γιατί έλεγε τα πράγματα ακριβώς όπως ήταν και τα νιωθα! :lol:

Είναι ο μοναδικός που αναφέρει κάποια αρνητικά σε κάποια παιχνίδια και συνήθως αυτά τα αρνητικά τα βλέπω / αντιλαμβάνομαι σαν αρνητικά και εγώ. Και εκτός αυτού βλέπω τα βιντεάκια του και για παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν καν, μόνο και μόνο για να γελάω. Γιατί κάνει κωμωδία ο τύπος.