Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δείξτε μας το Desktop σας!

More
01 Nov 2010 14:50 #83181 by Ιβάν

Nikolis wrote:

Alcatraz wrote: Πως μπορείτε και έχετε μόνο 2-3 φακέλους στην επιφάνεια δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί το κάνετε αυτό?

Για να βλέπουμε το wallpaper ίσως; Γιατί αν είναι γεμάτο εικονίδια και δεν βλέπεις τίποτα από πίσω ποιος ο λόγος να έχεις εικόνα;

Σιγά ρε, λες και θα κάτσεις και θα κοιτάς μόνο τον φόντο. Εγώ ή θα κάτσω στο internet ή θα παίξω game ή θα κάνω κάποια πράγματα στο pc μου, ελάχιστα το βλέπω το wallpaper. Ότι game έχω συνήθως το βάζω στην επιφάνεια εργασίας, το ίδιο και τα προγράμματα. Αν και δεν έχω δοκιμάσει αυτην την τακτική το να τα έχω όλα σε φακέλους. Όλοι αυτό κάνετε ρε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2010 15:16 #83185 by Νικολής Ασημάκης
Υπάρχουν πολλοί ακόμα ακατάστατοι σαν εσένα, μην ανησυχείς. Για μένα πάντως το wallpaper αποτελεί κάτι το ιερό. Μια γαμάτη εικόνα που κάθε φορά που ανοίγω το pc και τη βλέπω να ξυπνάνε ωραίες αναμνήσεις και συναισθήματα.

More
01 Nov 2010 16:01 #83189 by Ιβάν
Θα το δοκίμαζα ρε Νικολή αλλά το θέμα είναι ότι ο πατέρας μου δεν θα έβρισκε τίποτα και θα με έπριζε. Άσε που είναι και κατά του gaming οπότε δεν μπορώ να βάλω και κανένα wallpaper της προκοπής. Γενικά μου το έχει απαγορεύσει το pc, μόνο όταν βγάλω καλούς βαθμούς θα μπορώ να μπαίνω (δηλαδή μάλλον από το άλλο τετράμηνο). :(

More
01 Nov 2010 19:23 #83210 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως δε δυσκολεύομαι καθόλου με τα αρχεία μου μαζεμένα σε φακέλους. Ξέρω σε ποιον φάκελο έχω το τάδε αρχείο και πάω κατευθείαν. Εξάλλου αν έχεις όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια καις πολύ RAM και γίνεται πιο αργό.

More
08 Nov 2010 15:57 #83726 by Ιβάν

TheReaper wrote: Εξάλλου αν έχεις όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια καις πολύ RAM και γίνεται πιο αργό.

Το έψαξα και δεν ισχύει αυτό που λες Reaper! Αυτό ίσχυε στα πολύ παλιά μηχανήματα... όχι όμως τώρα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και "βαράει" πολύ μικρό ρόλο το εικονίδιο! Αν όμως κάνω λάθος διωρθώστε με!

More
08 Nov 2010 20:10 #83757 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Εξάλλου αν έχεις όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια καις πολύ RAM και γίνεται πιο αργό.

Το έψαξα και δεν ισχύει αυτό που λες Reaper! Αυτό ίσχυε στα πολύ παλιά μηχανήματα... όχι όμως τώρα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και "βαράει" πολύ μικρό ρόλο το εικονίδιο! Αν όμως κάνω λάθος διωρθώστε με!

Ισχύει, πως δεν ισχύει. Δοκίμασε να έχεις το PC σου γεμάτο αρχεία στην επιφάνεια εργασίας και να το ανοίξεις και μετά κανε το ίδιο όταν έχεις 5-6 φακέλους. Ο υπολογιστής θα ανοίξει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα. Για αυτό το λόγο άλλωστε έχω εγώ μερικούς φακέλους στην επιφάνεια εργασίας και όλα τα υπόλοιπα στην γρήγορη εκκίνηση (quick launch για να μην τα παίρνει ο Νικολής :P )

Εδώ είναι το δικό μου ScreenShot:

Ο τυπάς στην εικόνα είναι ο Nasus του League of Legends με το Galactic skin.

Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς εννοώ όταν λέω πως τα προγράμματα τα έχω σε quick launch κάντε κλικ εδώ.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2010 20:34 #83763 by Lalo007

Malzahar απο League of legends.

More
08 Nov 2010 21:17 #83766 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:

Ναι και; Που κολλάει αυτο; Εδω δείχνουμε την επιφάνεια εργασίας μας... :icon what:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2010 21:22 #83767 by Lalo007

BigBoss wrote:

Lalo007 wrote:

Ναι και; Που κολλάει αυτο; Εδω δείχνουμε την επιφάνεια εργασίας μας... :icon what:

Αν διαβαζες καλυτερα το θεμα θε εβλεπες οτι ο τιτλος ειναι το screenshot που εχουμε.Ετσι εβαλα και εγω το screenshot που εχω.Τοσο απλο.Δεν ειναι αναγκη να δειξω την επιφανεια εργασιας μου.

More
08 Nov 2010 21:28 #83768 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:

BigBoss wrote:

Lalo007 wrote:

Αν διαβαζες καλυτερα το θεμα θε εβλεπες οτι ο τιτλος ειναι το screenshot που εχουμε.Ετσι εβαλα και εγω το screenshot που εχω.Τοσο απλο.Δεν ειναι αναγκη να δειξω την επιφανεια εργασιας μου.

Εσύ δεν κατάλαβες. Screenshot = Φωτογραφία της οθόνης.

Αυτό που έδειξες είναι το wallpaper σου προφανώς και οχι κάποιο screenshot :rolleyes: