Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Σιγά ρε, λες και θα κάτσεις και θα κοιτάς μόνο τον φόντο. Εγώ ή θα κάτσω στο internet ή θα παίξω game ή θα κάνω κάποια πράγματα στο pc μου, ελάχιστα το βλέπω το wallpaper. Ότι game έχω συνήθως το βάζω στην επιφάνεια εργασίας, το ίδιο και τα προγράμματα. Αν και δεν έχω δοκιμάσει αυτην την τακτική το να τα έχω όλα σε φακέλους. Όλοι αυτό κάνετε ρε?Nikolis wrote:
Alcatraz wrote: Πως μπορείτε και έχετε μόνο 2-3 φακέλους στην επιφάνεια δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί το κάνετε αυτό?
Για να βλέπουμε το wallpaper ίσως; Γιατί αν είναι γεμάτο εικονίδια και δεν βλέπεις τίποτα από πίσω ποιος ο λόγος να έχεις εικόνα;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το έψαξα και δεν ισχύει αυτό που λες Reaper! Αυτό ίσχυε στα πολύ παλιά μηχανήματα... όχι όμως τώρα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και "βαράει" πολύ μικρό ρόλο το εικονίδιο! Αν όμως κάνω λάθος διωρθώστε με!TheReaper wrote: Εξάλλου αν έχεις όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια καις πολύ RAM και γίνεται πιο αργό.
Alcatraz wrote:
Το έψαξα και δεν ισχύει αυτό που λες Reaper! Αυτό ίσχυε στα πολύ παλιά μηχανήματα... όχι όμως τώρα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και "βαράει" πολύ μικρό ρόλο το εικονίδιο! Αν όμως κάνω λάθος διωρθώστε με!TheReaper wrote: Εξάλλου αν έχεις όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια καις πολύ RAM και γίνεται πιο αργό.
Lalo007 wrote:
Malzahar απο League of legends.
BigBoss wrote:
Lalo007 wrote:
Ναι και; Που κολλάει αυτο; Εδω δείχνουμε την επιφάνεια εργασίας μας... :icon what:
Lalo007 wrote:
BigBoss wrote:
Lalo007 wrote:
Ναι και; Που κολλάει αυτο; Εδω δείχνουμε την επιφάνεια εργασίας μας... :icon what:
Αν διαβαζες καλυτερα το θεμα θε εβλεπες οτι ο τιτλος ειναι το screenshot που εχουμε.Ετσι εβαλα και εγω το screenshot που εχω.Τοσο απλο.Δεν ειναι αναγκη να δειξω την επιφανεια εργασιας μου.