Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παπάς εναντίον κουμπάρου επειδή τα λεφτά ήταν... λίγα!

More
22 Sep 2011 12:23 #98708 by Μάνος Γρυπάρης
Ιερέας στη Λαμία έκανε άνω-κάτω μια βάφτιση επειδή ο νονός τόλμησε να του δώσει μόνο 130 ευρώ. Μα για τι τον πέρασε; Για ψιλικατζή;

Συνέβη στη Λαμία την Κυριακή, 18/9. Σύμφωνα με το LamiaReport, στη συγκεκριμένη εκκλησία έλαβαν χώρα γάμος και βαφτίσια την ίδια μέρα, ενώ όταν ο νονός πλησίασε τον ιερέα μετά το γάμο δίνοντάς του 100 ευρώ ενόψει της βάφτισης, ξεκίνησε μια λεκτική μάχη.

Ο παπάς θεώρησε ότι τα 100 ευρώ είναι λίγα (άραγε ήταν υποχρεωμένος ο νονός να του τα δώσει;) και όταν ο νονός πρόσθεσε άλλα 30, ο ιερωμένος εξερράγη.

Οι παρευρισκόμενοι τον άκουσαν να φωνάζει "τι μας περάσατε και μας δίνετε τόσα;", ενώ η οργή του τον οδήγησε να κλείσει την εκκλησία άρον-άρον μετά τη βάφτιση, μην αφήνοντας τους κουμπάρους να πάρουν έστω τις λαμπάδες μέσα από το ναό.

Αυτά πιθανότατα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

Εδώ το βίντεο

ΥΓ. Για την ιστορία, έγινα πρόσφατα κουμπάρος και πλήρωσα 100 ευρώ τον παπά για το γάμο. Απλά μου είπε "Οτι θέλεις". Ο γαμπρός με ενημέρωσε ότι η εκκλησία παίρνει 150 ευρώ, αλλά "να του δώσω 100 ευρώ και καλά είναι". Ευτυχώς δεν με κατσάδιασε κι όλα πήγαν κατ' ευχή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2011 12:26 #98709 by eliminator
Κοιτάχτε τι άνθρωποι γίνονται παπάδες :x

More
22 Sep 2011 13:33 #98710 by Kostas Milonas
Εμεις που βαπτισαμε πηγε ο κουμπαρος στον παπα του αφησε 50€, του λεει "λιγα ειναι τεκνο μου" αγριεμενος, του βγαζει αλλα 50€ και ειπε το ιδιο και τελικα επρεπε να αφησει αλλα 50€ για να τον ικανοποιησει!

Ελεος ρε παιδια τι ταριφα ειναι αυτη, λενε οι αγιες γραφες ποσο θα χρεωνεται το καθε μυστηριο? Αλλο να θες να δωσεις κατι στην εκκλησια επειδη το νιωθεις και μπορεις και αλλο να στο εξαναγκαζουν και να στο εκβιαζουν λιγο πριν το μυστηριο. Η φιλαργυρια τους δεν εχει οριο...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
22 Sep 2011 19:26 #98722 by Γιώργος Λόλας
Για αυτό κυκλοφορούν όλοι οι παπάδες με jeep και έχουν γίνει 200 κιλά αηδία και χτίζουν βίλες για αυτούς και το σόι τους...

Έχω τύχει σε παρόμοιο περιστατικό, όταν μετά τη κηδεία του αδερφού μου μας πλησίασε ένας παπάς και μας ζήτησε χρήματα. Μάλιστα, δε ζήταγε μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλους όσους έβαλαν το χεράκι τους. Λες και δε πληρώνονται αυτοί...Δε περίμενε να πάμε εμείς σε αυτόν για να του δώσουμε κάτι... αλλά ήρθε αυτός σε εμάς για να παραλάβει το φακελάκι του. Μάλιστα εκνευρίστικε όταν με άκουσε να λέω στην αδερφή μου να μην του δώσει ούτε ένα ευρω...

Κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι που με κάνουν να μην πατάω σε εκκλησία και να μη θέλω να τους βλέπω. Άχρηστοι. Δε τους φτάνουν τα λεφτά που πέρνουν κάθε μήνα, θέλουν και bonus από παντού. Θέλουν ξήλωμα, αφορισμό και μετά ένα χεράκι ξύλο. Θέλουν να λέγονται και εκπρόσωποι του Θεού... ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!

Κι όπως είναι φυσικό (στην Ελλάδα ζούμε), το όλο θέμα θα το κάνουνε γαργάρα. Δε θα μάθουμε ποτέ ονόματα και ούτε θα τους κάνουν κάτι.

More
22 Sep 2011 19:48 #98724 by eliminator
Αφήνουν γένια και καλά για να δείξουν ταπεινότητα ενώ αγαπάνε τρελά το χρήμα. Η ταπεινότητα είναι στην εμφάνιση αλλά πιο πολύ είναι στην καρδιά σου. Ρούχα προβάτου και από μέσα...