Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Παιχνίδι] Πες μου ψέμματα!

More
11 Sep 2011 05:20 #98302 by Αντώνης Παπαθανασίου
Λοιπόν, το παιχνιδάκι έχει ως εξής:

Ο καθένας λέει τρία πράγματα για τον εαυτό του εκ των οποίων το ένα είναι χοντρό (η λεπτό) ψέμα. Οι άλλοι προσπαθούν να το βρούν, και το παιχνίδι συνεχίζεται.

©zazik

Για πάμε:

1) Το ρεκόρ μου στο περπάτημα είναι Πετρούπολη - Άλιμος (1999)
2) Το ρεκόρ μου στο φαϊ είναι 12 ντάμπλ τσίζ από τα μακντόναλντς (2005)
3) Το ρεκόρ μου στο θρόνο είναι 5μισι ώρες. Σερί. (2008)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2011 02:32 #98868 by Γιάννης Μπόκας
Το τρίτο δεν το κατάλαβα... Τα υπόλοιπα μου φαίνονται λογικά. Οπότε ψηφίζω το τρίτο για ψέμα.

More
26 Sep 2011 13:03 #98884 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Σειρά μου λοιπών.

1) Έχω κλείσει 48ώρο σε Internet Cafe με μια κοπέλα η οποία αποφάσισε να φύγει επειδή ο πρώην της την πήρε τηλέφωνο να τα ξαναβρούν.
2) Έχω περπατήσει με τα πόδια από το ΟΑΚΑ στο σπίτι μου (Νέα Ιωνία) γιατί δεν είχα λεφτά για Ταξί.
3) Σαν γνήσιος Arthas πήρα το Frostmourne που έχω αγοράσει και κυκλοφορούσα έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

More
26 Sep 2011 13:50 #98888 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ δεν το πιασα. Πρώτα θα βρούμε το ψέμα και μετά θα postάρουμε το δικό μας ή postάρουμε χύμα κι όποιον πάρει ο χάρος?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Sep 2011 14:04 #98892 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Manos wrote: Εγώ δεν το πιασα. Πρώτα θα βρούμε το ψέμα και μετά θα postάρουμε το δικό μας ή postάρουμε χύμα κι όποιον πάρει ο χάρος?

Σε ένα παρόμοιο παιχνίδι, γράφανε όταν ήθελε κάποιος και ήτανε ψιλοαναρχία, βέβαια αν ο Γιάννης ήθελε να γράψει και αυτός το δικό του σβήνω αυτό που έγραψα. Λόγω του ότι ο Γιάννης δεν έγραψε κάτι δικό του έβαλα εγώ :p.

More
26 Sep 2011 16:27 #98908 by Βασίλης Δρέττας

Zagnaphein wrote: Σειρά μου λοιπών.

1) Έχω κλείσει 48ώρο σε Internet Cafe με μια κοπέλα η οποία αποφάσισε να φύγει επειδή ο πρώην της την πήρε τηλέφωνο να τα ξαναβρούν.
2) Έχω περπατήσει με τα πόδια από το ΟΑΚΑ στο σπίτι μου (Νέα Ιωνία) γιατί δεν είχα λεφτά για Ταξί.
3) Σαν γνήσιος Arthas πήρα το Frostmourne που έχω αγοράσει και κυκλοφορούσα έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

και το πρωτο και το δευτερο μου φαινονται ψεματα το τριτο δεν το καταλαβα. Ψηφιζω το πρωτο

More
26 Sep 2011 16:40 #98911 by Μπάμπης Γιαλαμάς

bond wrote:

Zagnaphein wrote: Σειρά μου λοιπών.

και το πρωτο και το δευτερο μου φαινονται ψεματα το τριτο δεν το καταλαβα. Ψηφιζω το πρωτο

Λάθος! Είναι το τρίτο. Τα είχα βρει με μια τύπισσα και όταν πλακώθηκε με τον δικό της είχαμε πάει σε Netcafe και παίζαμε Lineage μέχρι που την πήρε τηλέφωνο το βράδυ και τα βρήκανε. Βέβαια είχε πληρώσει για 24ώρο στο Netcafe οπότε μετέφερα της ώρες της στο pc μου και έμεινα εκεί 2 μέρες.

2) Μετά από αγώνα του ΠΑΟ επειδή δεν είχα λεφτά για ταξί και δεν υπήρχε τραίνο οπότε αναγκαστικά γύρισα με τα πόδια σπίτι.

Το ψέμα είναι το τελευταίο γιατί δεν έχω αγοράσει το Frostmourne το σπαθί του Lich King από το World of Warcraft.

More
26 Sep 2011 17:29 #98913 by Γιάννης Μπόκας
Αυτό το Frostmourne, λίγο πρόστυχο μου ακούγεται.

More
26 Sep 2011 21:38 #98929 by Ανδρέας Γρυπάρης
πάμε και μια εγώ

LEVEL : BRUTAL

1)Έχω πάει στο Max stores Ελληνικού με τις πιτζάμες για να αγοράσω το Pokemon Pinball και μερικές κάρτες pokemon(φακελάκια) το 2004.
2)Έχω φτιάξει ιο και δούλεψε με επιτυχία στο θύμα.
3)Έχω νικήσει σε πρωτάθλημα pokemon κατακτώντας την 1η θέση.

More
26 Sep 2011 22:06 #98932 by Γιάννης Μπόκας
Το δεύτερο λέω για ψέμα!