Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καθαρα Δευτερα: Πετατε χαρταετο?

More
06 Mar 2006 10:04 #9751 by Μιχάλης Πλατάρης
Σημερα ειναιΚαθαρα Δευτερα (σωπα!) και πεταμε χαρταετο (οχι ρε μεγαλε τι μας λες τωρα!). Εσεις σημερα θα πατε πουθενα να τον πεταξετε :wink: η σπιτι σπιτακι να εκμεταλλευτειτε το τριημερο με τους φιλους και με την γκομενα? Αν θα πατε να πεταξετε που θα πατε?

Γενικα σχολια για σημερα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2006 12:12 #9752 by Μάνος Γρυπάρης
Πάντα μένω εδώ σε τέτοια τριήμερα όχι μόνο γιατί πήζω στη δουλειά αλλά και γιατί πιστεύω είναι ταλαιπωρία να φεύγεις για 3ημερο αφού την βγάζεις πιο πολύ στο αμάξι παρά διασκεδάζεις.

ΚΑΙ ΝΑΙ! Εννοείται πετάμε χαρταετό στην ταράτσα! Να'ναι καλά ο παππούς που έχει 800μέτρα καλούμπα και κρατάει το έθιμο :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Mar 2006 12:19 #9755 by Kleanthis
Χαλλλλαρά σήμερα!
Πρωινό ξύπνημα, ξεσούρωμα από χτες και later on για κανα cafeδάκι με φίλους και κουβεντούλα για τον ΠΑΣ κτλ...

Γενικά, αυτή τη μέρα, δεν είμαι της άποψης της εκδρομής -non εκδρομικός τύπος, γαρ-, αλλά της κατ' οίκον παραμονής και ξεκούρασης!

Καλά να περάσετε, όπου και να πάτε, ό,τι και να κάνετε :wink:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Mar 2006 13:35 #9758 by a Guest
Όχι,δεν πετάω χαρταετό!!
Πετάω ξόρκια στα μπουντρούμια του Dungeon Siege 2!!
Σοβαρά τώρα,κατι τέτοιες μέρες προσφέρονται πιο πολύ για ξεκούραση και αραλίκι-τουλάχιστον για μένα-παρά για εκδρομές στα βουνά και στα λαγκάδια(ασε που κάνει και ψυχρούλα)

More
06 Mar 2006 15:01 #9760 by Μιχάλης Πλατάρης
Και εγω λοιπον σπιτι. Αλλες φορες μπορει να πηγαιναμε καμια εκδρομουλα στα περιξ να βρουμε κανα χωρο να πεταξουμε την παραδοση αλλα φετος βαρετα σπιτι με την κολοβροχη που με εχει σπασει τα νευρα....Τεσπα γενικα ειμαι χαρουμενος σημερα γιατι εχτες ημουν πολυ καλα εξω στην βολτα και γυρισα 2 το πρωι!!!!

More
06 Mar 2006 15:45 #9762 by Γιώργος
Eγώ είμαι στην εξοχή όλο το χρόνο άρα γιατί να φύγω....είμαι ψόφιος από χτες το βράδυ,βρέχει και σήμερα άρα χαρταετός γιοκ :(

More
06 Mar 2006 19:24 #9767 by Kleanthis

MikeRibo10 wrote: ι εχτες ημουν πολυ καλα εξω στην βολτα και γυρισα 2 το πρωι!!!!

Δεν μας είπες, όμως... Σ' άρεσαν οι "Τζαμάλες" στα Γιάννενα?
Έριξες κανά χορό?

Κι εγώ πήγα μια γύρα απ' όλες τις Τζαμάλες, και μετά κατευθύνθηκα προς Λίμνη μεριά, όπου -εκτός απ' το πολύ κρύο- υπάρχει και το Privilege, το οποίο είχε Disco Night και ...ακόμα με πονάνε τα πόδια! :wink:

More
07 Mar 2006 15:04 #9784 by Μπάμπης Κάιδος
Ego molis tora emeina monos ou. Vlepete meno stin patra kai to spiti mou eixe ginei ksenonas gia tous filous apo tin athina... Xartaeto??? Exo na petakso PAAAAARA polla xronia. Fisiko einai, girisame spiti stis 8 to proi kai koimomastan mexri tis 4. To mono pou prolavame einai tis garides stin taverna kai kafe...

More
07 Mar 2006 19:14 #9789 by Μιχάλης Πλατάρης

PASaris wrote:

MikeRibo10 wrote: ι εχτες ημουν πολυ καλα εξω στην βολτα και γυρισα 2 το πρωι!!!!

Δεν μας είπες, όμως... Σ' άρεσαν οι "Τζαμάλες" στα Γιάννενα?
Έριξες κανά χορό?

Κι εγώ πήγα μια γύρα απ' όλες τις Τζαμάλες, και μετά κατευθύνθηκα προς Λίμνη μεριά, όπου -εκτός απ' το πολύ κρύο- υπάρχει και το Privilege, το οποίο είχε Disco Night και ...ακόμα με πονάνε τα πόδια! :wink:

Πηγα απο Κιαφα μεχρι Καστρο σε ολες (εκτος απο Λουτσα)...περασα και απο τον πλατανο μια βολτα και μετα εφυγα σπιτι. Περασα και απο Γκουντις σε καποια φαση. Πολυ ωραια..αααχ να ημουν και τωρα εκεινη τη στιγμη εκει.... :cry: :cry: