Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Poker: Texas Hold'em

More
01 Jul 2011 17:29 #95222 by Άγγελος Φασούλης
Ξέρεις τι λένε... η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Αλλά σε αυτό που είπες η αλήθεια είναι πως αυτός που μπαίνει με άσχετο φύλλο μπορεί να κερδίσει τυχερά κάποια παρτίδα αλλά συνολικά χάνει περισσότερα απ'όσα κερδίζει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2011 17:40 #95224 by Σπύρος Λούης
Μέχρι πριν λίγο καιρο έπαιζα κανονικά με χρήματα αλλα επειδή συνειδητοποίησα πως είχα αρχίσει να καίγομαι το σταμάτησα και πλεον το κάνω μόνο για την φάση χωρις χρήματα

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
01 Jul 2011 17:50 #95227 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Poker: Texas Hold'em
Εγω παιζω μονο διαδικτυακο poker κανοντας την αρχη απο το red dead redemption οπου και εμαθα.Το στυλ μου ειναι εαν βλεπετε στον alpha το pokerstars ειναι σαν του tony g δλδ παιζω ολα τα φυλλα μεχρι να ανοιξει το flop και μετα πραττω αναλογως εκτος αν κανουν κανα μεγαλο raise απο την αρχη οπου βγαινω κατευθειαν αν δεν εχω καλλο φυλλο

More
01 Jul 2011 18:10 #95229 by eliminator
Replied by eliminator on topic Poker: Texas Hold'em

kostisg7 wrote: Εγω παιζω μονο διαδικτυακο poker κανοντας την αρχη απο το red dead redemption οπου και εμαθα.Το στυλ μου ειναι εαν βλεπετε στον alpha το pokerstars ειναι σαν του tony g δλδ παιζω ολα τα φυλλα μεχρι να ανοιξει το flop και μετα πραττω αναλογως εκτος αν κανουν κανα μεγαλο raise απο την αρχη οπου βγαινω κατευθειαν αν δεν εχω καλλο φυλλο

Αυτό είναι μια καλή στρατηγική αλλά δεν ωφελεί πάντα γιατί αν μια μέρα δεν έχεις καθόλου καλά φύλλα και κάνεις τα call (έστω και αν είναι μικρά) τότε θα είσαι αρκετά μείον. Και για παράδειγμα χθες ο Tony G ήταν μείον 160.000 δολλάρια(!!) άμα το είδες, μέχρι και από τον ερασιτέχνη έχανε περισσότερα! Αλλά γενικώς είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και έχει σχεδόν πάντα κέρδη, αλλά εμένα μου αρέσει που κάθε φορά κράζει τον Hellmuth όταν χάνει και του λέει "πως έπαιξες έτσι το φύλλο; Είσαι επαγγελματίας πάιχτης πόκερ και παίζεις χειρότερα και από ερασιτέχνης" ακόμα και αν ο Hellmuth έχει παίξει τέλεια το φύλλο του, το λέει για να τον πικάρει και τα καταφέρνει και αυτό δείχνει πόσο καλός παίχτης πόκερ είναι.

Κοίτα αυτό το βίντεο και δες τι λέει ο Tony G στον Hellmuth στο τέλος! Μια χαρά δεν το έπαιξε το φύλλο; Είχε Full απο το flop τι άλλο να κάνει;
[youtube:28k2gaqh]
[/youtube:28k2gaqh]

Για μένα πάντως το καλύτερο στυλ το έχει ο Brunson και ο Negreanu γιατί πότε δεν μπορείς να υποψιαστείς τι έχουν και ειδικά του Brunson δεν του κάνεις μπλόφα με τίποτα.

More
01 Jul 2011 18:35 #95233 by kostisg7
Καλυτερος παιχτης κατα τη γνωμη μου ηταν ο Bonomo πραγματικα πολυ καλος θα συμφωνησω και για τον Brunson o οποιος δεν μπαινει πολυ συχνα αλλα οταν μπει το πιθανοτερο ειναι τοι θα κερδισει.Διαφωνω ομως στο Negreanu που πολλες φορες παιζει πολυ επιπολαια το φυλλο του.Τελος ρωτας τι κανει λαθος ο Hellmuth σε αυτην την παρτιδα?Κανει μεγα λαθοσ δεχεται να το τρεξουν 4 φορες αμα ανοιγαν τα φυλλα κανονικα μια φορα θα ειχε κερδισει καθως ηρθε ασος στο river.Mεγα λαθος.

More
01 Jul 2011 19:07 #95234 by eliminator

kostisg7 wrote: Καλυτερος παιχτης κατα τη γνωμη μου ηταν ο Bonomo πραγματικα πολυ καλος θα συμφωνησω και για τον Brunson o οποιος δεν μπαινει πολυ συχνα αλλα οταν μπει το πιθανοτερο ειναι τοι θα κερδισει.Διαφωνω ομως στο Negreanu που πολλες φορες παιζει πολυ επιπολαια το φυλλο του.Τελος ρωτας τι κανει λαθος ο Hellmuth σε αυτην την παρτιδα?Κανει μεγα λαθοσ δεχεται να το τρεξουν 4 φορες αμα ανοιγαν τα φυλλα κανονικα μια φορα θα ειχε κερδισει καθως ηρθε ασος στο river.Mεγα λαθος.

Μια φορά δεν γίνεται γιατί είναι all in από 2 και πάνω μόνο και στο κάτω-κάτω με ερασιτέχνη παίζει να μη του δώσει μια ευκαιρία; 11 παγκόσμια έχει θα φοβηθεί τον ερασιτέχνη; Και εξάλλου είχε Α9 και στο flop πέφτουν άλλα δύο 9 και βλέπει τον άλλον all in να μην ακολουθήσει; Τι να έχει; Και 9 να έχει, ο Hellmuth είχε για kicker άσο άρα νικούσε και το Κ9 και Q9 και όλα τα φύλλα. Και ζευγάρι να είχε τον νικούσε με το φύλλο που είχε. Σε αυτήν την παρτίδα ήταν αρκετά άτυχος.
Ο Negreanu είναι ο καλύτερος reader μαζί με τον Brunson που ανέδειξε ποτέ το ποκέρ και αν πας να του κάνεις μπλόφα σε μπλοφάρει αυτός, τον πλήρωσε πολλές φορές έτσι o Hellmuth και πολλοί άλλοι. Σπάνια δεν σκέφτεται όμως όλα τα ενδεχόμενα και παίζει βιαστικά με αποτέλεσμα να χάσει.

Δες το βίντεο να δεις για τι reader μιλάμε:
[youtube:25pcn9cz]
[/youtube:25pcn9cz]

More
01 Jul 2011 22:12 #95244 by kostisg7
Ομολογω οτι δεν το ηξερα οτι πρεπει αναγκαστικα να ρα ανοιξουν πανω απο μια φορα αλλα 4 παει πολυ.Το ποσο που παιζοταν ηταν τεραστιο επρεπε να το περιμενει οτι οι πιθανοτητες μοιραζονται και επρεπε να περιμενει οτι ο ερασιτεχνης ειδικα ο συγκεκριμενος δεν γινεται να μπλοφαρει με all in αρα πιστευω το γυρευε το κοροιδεμα.Γενικα ο Hellmuth παιζει πολυ νευρικα η οπως λεει και ο Tony G εχει μεινει στο παλιο και πιο απλο ποκερ που δεν υπηρχαν οι μεγαλοι παιχτες.Για να συνοψισω δεν μου αρεσει το στυλ του ουτε η καθηστερηση στις αποφασεις του.Τελος θα επιμεινω στους Bonomo Brunson τουλαχιστον απο οσα εχω δει μεσα απο το pokerstars και ισως Greenstein αν και ειναι πολυ συντηριτικος κατι που δεν μου αρεσει.Αυτα τα ολιγα προς το παρων και μπραβο για το τοπικ.Χρειαζοταν.

More
01 Jul 2011 23:01 #95245 by eliminator
Και ο Negreanu πολύ καλός παίχτης επιμένω. Μου φένεται ξεχάσαμε τον Seiver...Είναι πολύ καλός και δεν το δείχνει. Και ο Laak πολύ επιθετικός παίχτης και γενικά παίζει πολύ έξυπνα..

More
01 Jul 2011 23:34 #95246 by kostisg7
Θα συμφωνησω και για τον Laak αλλωστε τα κερδη του μιλανε απο μονα τους

More
02 Jul 2011 12:41 #95253 by eliminator

kostisg7 wrote: Θα συμφωνησω και για τον Laak αλλωστε τα κερδη του μιλανε απο μονα τους

Κοίτα ξέρει να παίζει αλλά έχει και μία τύχη άλλο πράμα. +220,000$ ήταν χθες αλλά όλα τα καλά φύλλα του τύχαιναν το χειρότερο φύλλο που του ήρθε παίζει να ήταν το J9 8O