Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνελήφθησαν τρεις από τους Anonymous

More
13 Jun 2011 14:31 #94571 by eliminator
Η οργάνωση θεωρείται πλέον πραγματική απειλή

Οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας συνέλαβαν 3 χάκερ που θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση στο δίκτυο της Sony, αλλά και για άλλες επιθέσεις σε όλο τον κόσμο. Εικάζεται ότι ανήκουν στην οργάνωση, πλέον, χάκερ Anonymous.

Σύμφωνα με το επίσημο λογαριασμό της Ισπανικής Αστυνομίας στο Twitter οι συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στην κεντρική σελίδα των εκλογών της Ισπανία. Τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι δρούσαν βάσει σχεδίου και ότι υπάρχει ιεραρχικό καθεστώς στην οργάνωση με στοχευόμενες και πολύ προσεχτικά επιλεγμένες επιθέσεις.

Οι συλλήψεις έγινα στην Βαρκελώνη, στην Αλικάντε και στην Αλμερία και ακολουθούν τις πρόσφατες δηλώσεις του NATO ότι πλέον θεωρούνται απειλή και θα πρέπει να κατατροπωθούν. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την οργάνωση η οποία το προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει ουσία στο να αποκεφαλίσεις ένα ακέφαλο φίδι. Παρομοίασαν τους εαυτούς τους με Λερναία Ύδρα και ότι κόβοντας το ένα κεφάλι θα φυτρώνουν δύο στη θέση του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2011 18:33 #94582 by Βασίλης Βασιλός
Και οπως ηταν αναμενωμενο να συμβει,το κυβερνητικο site της Ισπανιας παρεμεινε κλειστο για αρκετες ωρες...

More
13 Jun 2011 21:13 #94587 by eliminator
Όλα στημένα, ίσα-ίσα που επιτέθηκαν στο ΔΝΤ και τσουπ! Μέσα!

More
13 Jun 2011 22:51 #94591 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Η παρομοίωση ήταν όλα τα λεφτά!
Πάντως μου φαίνεται παράξενο να κάνουν απο την μια επιθέσεις σε εταιρίες παιχνιδιών και απο την άλλη σε κυβερνητικές σελίδες. Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει, και δεν είναι οι anonymous.

More
13 Jun 2011 23:17 #94592 by Βασίλης Βασιλός
Λογικα την εχουν δει καποιοι,αλλα εδω που τα λεμε,ειναι καλοι σε αυτο που κανουν.Εγω πιστευω πως πειραματιζονται.Και εξαλου το ανηκουν στην ιδια οργανωση δεν σημαινει πως γνωριζονται κιολας.Οποτε ειναι λογικο να εχουν και διαφορετικους στοχους

More
15 Jun 2011 19:26 #94654 by eliminator
Συνεχίζονται οι προσαγωγές μελών της «Anonymous».

Αυτή τη φορά στη Τουρκία

Η τούρκικη αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριάντα δύο υπόπτων, που φέρεται να ανήκουν στην γνωστή ομάδα χάκερ «Anonymous». Στη συγκεκριμένη ομάδα έχουν καταλογιστεί πολλές επιθέσεις σε διάφορες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, ενώ στη γείτονα χώρα τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν η επίθεση σε σελίδες της τούρκικης κυβερνήσεως, σαν
πράξη αντίστασης για τους περιορισμούς που πρόκειται να επιβληθούν στη χώρα σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Εννέα από αυτούς όντας ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την περασμένη εβδομάδα, παραμονή των βουλευτικών εκλογών που έγιναν την Κυριακή στην Τουρκία, η «Anonymous» επιτέθηκε σε πολλές επίσημες ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων αυτή της τουρκικής διεύθυνσης τηλεπικοινωνιών (TIB), ρυθμιστή των υπηρεσιών διαδικτύου, η οποία επεξεργάστηκε το σχέδιο επιβολής περιορισμών στο Διαδίκτυο.

Το κυβερνητικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, το οποίο και νίκησε στις εκλογές, ανακοίνωσε για τις 22 Αυγούστου την εφαρμογή ενός φίλτρου λογοκρισίας στο διαδίκτυο προασπιζόμενο την προστασία των νέων.

More
16 Jun 2011 00:05 #94659 by ArchonMD
Η ανακοίνωση τους δεν θυμίζει το "να φτιάξουμε μία, δυο,τρεις, πολλές 17Ν"?
Χωρίς να παίρνω θέση για τις πράξεις των Anonymous (θέλω να το σκεφτώ περισσότερο), έχω την εντύπωση ότι τέτοιες ομάδες ανθρώπων (δεν θέλω να πω οργανώσεις για να μην παραπέμπει σε αρνητικά στερεότυπα) τείνουν να υποθέτουν ότι η δράση τους έχει a priori την υποστήριξη της κοινής γνώμης...

Και άντε το hacking κυβερνητικών ιστοσελίδων ως διαμαρτυρία για την επιβολή περιοριστικών μέτρων στο ιντερνετ, το θεωρώ αξιέπαινο. Αλλά την επίθεση για τα προσωπικά δεδομένα 77εκ χρηστών του PSN την θεωρώ μάλλον απλά εγκληματική.