Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή!

More
18 May 2011 21:41 #93592 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να.....
μην τη μεταδώσουν. Το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται επί του θέματος. Μέχρι να έχουμε νεότερα, απολαύστε την «απαγορευμένη» διαφήμιση στο tsantiri:

[youtube:plkoqtvo]
[/youtube:plkoqtvo]

Πηγή: www.tsantiri.gr/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2011 22:53 #93598 by Ιβάν
Η διαφήμιση τους φταίει τώρα! Ότι να'ναι! Να καεί, να καεί το μπ*****λο η βουλή!

More
18 May 2011 22:58 #93600 by Kostas Milonas
Δεν ειναι κατι αξιολογο η συγκεκριμενη διαφημιση, αλλα η κινηση του Παγκαλου -αν ισχυει η παραπανω ειδηση- ειναι αδικαιολογητη.

Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τον ανθρωπο που εστειλε στους Αρβυλα το σωβρακο του για να βεβαιωθουν για το μεγεθος του... :bduh:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
18 May 2011 23:03 #93603 by Andr
γιατι χουντα εχουμε και θα απαγορευσει τη διαφημηση?εκτος αυτου δεν υπαρχει και ενα συμβουλιο(εσρ)που ειναι υπευθυνο για τετοια θεματα?

More
18 May 2011 23:15 #93608 by Kostas Milonas
Δεν ειναι θεμα μονο του ΕΣΡ, αν ο Παγκαλος ή οποιοσδηποτε θεωρει οτι θιγεται απο καποιον εχει το δικαιωμα να κανει εξωδικο...

Η απορια μου εμενα ειναι, τα εχει λυσει ολα τα προβληματα μας και αποφασισε να ασχοληθει και να δαπανισει χρονο με μια σαχλη διαφημιση για πατατακια? Ελεος.

More
19 May 2011 00:17 #93622 by SmartKiLL
Ελεος διλαδι...Γιατι καθησε και αυτος να ασχοληθεις;Τον πιραξε τον αρκουδακο αχαχαχα τι να πει κανεις :rolleyes:

More
19 May 2011 00:20 #93624 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό κι αν λέγεται χούντα. Η σάτιρα είναι προνόμιο της δημοκρατίας. Αν ο Πάγκαλος θίγεται τότε θίγεται προσωπικά. Ας κάνει λοιπόν εξώδικο στα πατατάκια Jumbo που έβγαλαν την διαφήμιση και τελείωσε το θέμα. Εγώ αν ήμουν καναλάρχης και μου στέλνανε τέτοια διαφήμιση φυσικά και θα την έπαιζα. Θα χάσω τα λεφτά της χορηγίας για τον γερο-Θόδωρα?

Btw, αν την είδε κανείς να παίζει σε κάποιο κανάλι ας αφήσει ένα reply.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 May 2011 00:25 #93625 by SmartKiLL
Εγω την ειδα χτες στο Μεγα αμα δεν κανω λαθος

More
19 May 2011 01:03 #93629 by Νικολής Ασημάκης
Όταν είπα στη μητέρα μου για τη διαφήμιση, είπε ότι την είδε σήμερα το πρωί, δεν θυμόταν όμως κανάλι.

More
19 May 2011 09:23 #93638 by Kostas Milonas
Τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον τον πειραξε που δεν τον αφηνουν να φαει αλλο... Ε αυτο ειναι σαφης καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων, οποτε καλα τους εκανε! :rolleyes: