Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote:
Τι Γιάννης τι Γιαννάκης! Δεν είπα ότι είναι όλοι ΑΛΛΑ οι περισσότεροι! Εκεί που πρέπει να βγάλει το παιχνιδάκι του και να το παίξει ΕΚΕΙ μάγκας αυτός το παίζει μπροστά στα παιδιά. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα αλλά φταίνε κάτι κόπ*νοι... που κάθε χρόνο κάνουν και την κοτσάνα τους! Δεν ήταν μια φορά, κάθε χρόνο το ίδιο γίνετε. Και επίσης σε κάτι τέτοιες περιοχές δεν στέλνουν άπειρα άτομα... αλλά άτομα με πείρα που ξέρουν τι να κάνουν σε κάτι τέτοιες καταστάσεις!Nikolis wrote: Alcatraz, κάνεις λάθος. Επειδή ορισμένοι "αστυνομικοί" (βλέπε, Μπάτσοι) το παίζουν μάγκες, με τους περισσότερους να είναι στα ΜΑΤ, δεν σημαίνει πως όλοι οι αστυνομικοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας κλπ Συνήθως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις εμείς οι άνθρωποι κατακρίνουμε το σύνολο για τα παραπτώματα μονάδων, κάτι το οποίο είναι λάθος.
Nikolis wrote: Αν το κάνουμε έτσι εμένα (ενός μουσάτου μαλλιά ντυμένο στα μαύρα όλος) τα ΜΑΤ στο κέντρο πριν μια-δυο εβδομάδες που είχαν γίνει τα επεισόδια, γιατί δεν μου είπαν τίποτα και με άφησαν να περάσω χωρίς ούτε μια μαγκιά κλπ; Και είχα και τσάντα μαζί μου και όπως προανέφερα η εμφάνισή μου θυμίζει αυτά τα λεγόμενα "αναρχοκομμούνια" οπότε θα ήταν λογικό να μου έκαναν τουλάχιστον έλεγχο. Τίποτα όμως δεν έγινε. Αυτοί δηλαδή δεν είναι μέρος του αστυνομικού σώματος;