Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι σκέφτονται οι αστυνομικοί...

More
12 Feb 2011 03:38 #89660 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ σέ μάχιμη υπηρεσία . Έχω υποστεί μείωση του μισθού μου κατά 150 ευρώ, επίσης και στα δώρα.
Επίσης και στό ασφαλιστικό ζημιώθηκα όπως όλοι οι Έλληνες.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΝ.
Γι' αυτό είμαι εξοργισμένος διότι με αναγκάζουν...

(αν αρνηθείς εκτέλεση εντολής τείθεσε σε διαθεσιμότητα και μετά αποτάσσεσαι από το σώμα) να έρθω αντιμέτωπος με πολίτες πού αγωνίζονται και για τά δικά μου αιτήματα..

Βγάζουν διαταγές για τους αγρότες (όταν οί οικογένειες μας είναι αγρότες) που δέν έχουν βγεί ούτε επί χούντας κάθονται στα γραφεία τους και στέλνουν εμένα να βγάλω τό φίδι από την τρύπα.

Με στέλνουν στην Κερατέα να αντιμετωπίσω ανθρώπους με δίκαια αιτήματα όπου τραυματίζονται κάθε μέρα και πολίτες και αστυνομικοί (οί οποίοι έχουν διαταχθεί).

:vjwo0rd0

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2011 10:00 #89664 by rafor
Το βιντεο με την διμοιρια των ΜΑΤ στην Κερατεα , το ειχα δει προχθες.Παντως ειναι μαριονετες του καθε αστυνομικου/υπαστυνομου που εαν κανει ''σωστα'' την δουλεια του θα παρει και μια αυξησουλα ή μια προαγωγη.Η αστυνομια δεν προστατευει τους πολιτες, η αστυνομια κυνηγαει τους πολιτες.Το θεμα δεν ειναι οτι μπορει να βρουν τους διαρρηκτες που ηρθαν στο σπιτι σου, το θεμα ειναι οτι καταστρεφουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ οπως ειναι αυτο της διαδηλωσης.

More
12 Feb 2011 17:48 #89687 by eliminator

rafor wrote: Το βιντεο με την διμοιρια των ΜΑΤ στην Κερατεα , το ειχα δει προχθες.Παντως ειναι μαριονετες του καθε αστυνομικου/υπαστυνομου που εαν κανει ''σωστα'' την δουλεια του θα παρει και μια αυξησουλα ή μια προαγωγη.Η αστυνομια δεν προστατευει τους πολιτες, η αστυνομια κυνηγαει τους πολιτες.Το θεμα δεν ειναι οτι μπορει να βρουν τους διαρρηκτες που ηρθαν στο σπιτι σου, το θεμα ειναι οτι καταστρεφουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ οπως ειναι αυτο της διαδηλωσης.

Διαδηλωση απλη δεν εχω δει να καταστρεφουν ποτε, αντιθετα διαδηλωση μαζι με επεισοδια που γινονται και καταστρεφουν καταστηματα καλα κανουν και την καταστρεφουν.

More
12 Feb 2011 22:55 #89699 by rafor
Πλακα κανεις???Εδω κανουν απλοι ανθρωποι και ερχονται ταχα και προασπιζουν τον χωρο, λες και θα ριξουν μολοτοφ.Επισης δεν ειναι διαδηλωτες αυτοι που σπανε μαγαζια κλπ (δηλαδη με τον κοσμο που υποφερει),γιατι δεν πανε να σπασουν την Vodafone(του Κοκκαλη) ουτε αλλες μεγαλες φιρμες, αλλα μικρα μαγαζακια (συχνα και τραπεζες που δεν εντασονται στα μικρα μαγαζακια).