Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απεργίες

More
11 Jan 2011 18:30 #87670 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
8O Θα κιτρινίσει ο δρόμος απο τα ταξί πάλι :P
Πολύ ταλαιπωρία βρε αδερφέ..
Καλό κουράγιο σε όλους μας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2011 18:36 #87671 by eliminator
Replied by eliminator on topic Απεργίες
Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τις απεργιες! Υπαρχει κοσμος που θα δουλευε για 10 ευρω μεροκαματο γιατι το εχει αναγκη επειδη ξερω πολλες περιπτωσεις και αυτους που εχουν διορισει ολο απεργουν! ΔΙΩΞΤΕ τους και βαλτε ανθρωπους που εχουν μεγαλη αναγκη απο δουλεια για να εξυπηρετειται και ο λαος παραληλα δηλαδη ελεος!

More
16 Jan 2011 17:05 #87868 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Απεργίες
Ξέρει κανείς τι θα γίνει αύριο; Έχω ψαξει αλλά δεν βρήκα τίποτα! Αν κάποιος γνωρίζει ας το πει γιατί αύριο γράφω Χημεία!

More
16 Jan 2011 20:34 #87886 by Αντώνης Παπαθανασίου

Alcatraz wrote: Ξέρει κανείς τι θα γίνει αύριο; Έχω ψαξει αλλά δεν βρήκα τίποτα! Αν κάποιος γνωρίζει ας το πει γιατί αύριο γράφω Χημεία!

# Δευτέρα 17/1:
* Λεωφορεία: Στάση εργασίας 11:00-15:30
* Τρόλεϊ: Στάση εργασίας 11:00-15:00

metakinisi.com/ :cool:

More
16 Jan 2011 20:51 #87887 by Γιάννης Ρέμας
το έχουν παρακάνει κάθε μέρα άμα θέλουν να διαμαρτυρηθούν να μην μας υποχρεώνουν να κόβουμε εισιτήριο για ένα μήνα

More
16 Jan 2011 23:05 #87894 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Απεργίες

legend10 wrote: το έχουν παρακάνει κάθε μέρα άμα θέλουν να διαμαρτυρηθούν να μην μας υποχρεώνουν να κόβουμε εισιτήριο για ένα μήνα

Μα κανείς δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μηνιαίο... :roll:

Πάντως αυτό με τις απεργίες έχει παραγίνει.Ειδικά τα Χριστούγεννα με τα δώρα κατέστρεψαν τις αγορές σε μια εποχή που η οικονομία της χώρας καταρέει... :(

More
16 Jan 2011 23:07 #87895 by Νικολής Ασημάκης
Lavezzi, ο Legend εννοεί αν θέλουν να κάνουν διαμαρτυρία, για κανένα μήνα να κάνουν τα στραβά μάτια σε παρανομίες, δηλαδή μη χτύπημα εισητηρίου.

More
17 Jan 2011 00:27 #87900 by Aνέστης Αδαμίδης

akpe wrote:

Alcatraz wrote: Ξέρει κανείς τι θα γίνει αύριο; Έχω ψαξει αλλά δεν βρήκα τίποτα! Αν κάποιος γνωρίζει ας το πει γιατί αύριο γράφω Χημεία!

# Δευτέρα 17/1:
* Λεωφορεία: Στάση εργασίας 11:00-15:30
* Τρόλεϊ: Στάση εργασίας 11:00-15:00

metakinisi.com/ :cool:

Και το τραμ θα έχει αλλά δε θυμάμαι τις ώρες.

Αν θέλετε για απεργίες, να πατάτε στο Google "apergia" και να κοιτάζετε εκεί που λέει iNews.gr

Εγώ από εκεί τα βλέπω.

Και βασικά ο rafor έχει δίκιο. Εγώ βγάζω μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα. Θέλω τα λεφτά μου πίσω αν είναι να μην τη χρησιμοποιώ, λόγω απεργίας κάθε μέρα.

More
03 Feb 2011 01:02 #89160 by Aνέστης Αδαμίδης
www.fimes.gr/2011/02/apergia-mmm ... vrouariou/

Όχι πάλι ρε παιδιά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γυρίσω από το ΤΕΙ μετά τις εξετάσεις. Γιατί γράφω και πρωί που να πάρει!

Κι εσείς το νου σας.

More
20 Feb 2011 23:49 #90140 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Απεργίες
[center:nnclmgjp]Άλλη μια εβδομάδα ταλαιπωρίας των επιβατών ΜΜΜ[/center:nnclmgjp]

[center:nnclmgjp] [/center:nnclmgjp]

Με την κυβέρνηση να είναι όμηρος στα χέρια των συνδικαλιστών των μέσων μαζικής μεταφοράς συνεχίζεται η ταλαιπωρία για όσους χρειάζονται τα μέσα αυτά.
Αν και οι περισσότεροι εργαζόμενοι του 8ώρου δεν θίγονται αρκετοί είναι αυτοί που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ λόγω των συνεχών στάσεων εργασίας.

Μεγάλο πρόβλημα προκαλεί η καθυστέριση στην λήψη αποφάσεων για το πότε θα διεξαχθούν οι απεργίες καθώς από το Σαββατοκύριακο γνωρίζουμε μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και από Τετάρτη μαθαίνουμε για τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης-Παρασκευής.

Την ίδια ώρα που διεξάγονται αυτές οι κινητοποιήσεις φαίνεται πως θα αργήσουν πολύ να ολοκληρωθούν τα έργα τυο ΗΣΑΠ, σε μερικά σημεία ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί οι νέες γραμμές ενώ τα έργα απ΄οτο τμήμα Αττικής - Μονσστηράκι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Εξαπλώνεται όλο και περισσότερο το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ στα ΜΜΜ καθώς και οι ανταλλαγές εισητηρίων από επιβάτη σε επιβάτη.

tro-ma-ktiko.blogspot.com