Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποτε καταλαβαινεις οτι εχεις "καεί" στη δουλειά

More
23 Oct 2010 18:24 #82369 by Μάνος Γρυπάρης
Ποτε καταλαβαινεις οτι εχεις "καεί" στη δουλειά:
1)Όταν είναι Σαββατοκύριακο, ξυπνάς μεσημέρι κι αγχωμένος λες "Ωχ, έχω αργήσει για το γραφείο".
2)Όταν πας να τηλεφωνήσεις απ' το σταθερό του σπιτιού σου και βάζεις το 9 πριν από τον αριθμό.
3)Όταν σηκώνεις το τηλέφωνο του σπιτιού σου και λες "Εταιρεία τάδε. Παρακαλώ?"
4)Όταν βγαίνεις έξω στο μπαλκόνι του σπιτιού σου για να καπνίσεις.
5)Όταν πεινάς, είσαι σπίτι και λες στο MSN σε συναδέλφους σου: "Θα παραγγείλουμε τίποτα?"
6)Όταν κάθεσαι στο PC του δωματίου σου και αντί να ανοίξεις το Facebook ή κανένα game, ανοίγεις το Word ή το Excel της δουλειάς.
7)....

(προσθέτετε και δικά σας αν θέλετε)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2010 23:43 - 24 Oct 2010 11:51 #82388 by rafor
7)Οταν κοιμασαι και λες ''το εγγραφο θα το εχω ετοιμο σε 10 λεπτα!''
8)Οταν νομιζεις απο τη ζαλη απο τη πολλη δουλεια οτι πηρες 5% αυξηση.
9)Οταν δεν κλεινεις ουτε λεπτο το κινητο, μπας και σε παρουν να σου πουν οτι πρεπει να πας για κατι επειγον στη δουλεια.
10)Οταν το αφεντικο σου κοβει το μηνιατικο και του λες ''Δεν πειραζει, υπαρχει και επομενος μηνας''.
Last edit: 24 Oct 2010 11:51 by rafor.

More
24 Oct 2010 00:21 #82394 by Lalo007

rafor wrote: 7)Οταν πας να δεις κανα trailer απο νεο game και κλεινεις τον ηχο για να μην σε καταλαβει το αφεντικο.
8)Οταν κανεις οτι διαβαζεις τα αρθρα που σου εβαλε το αφεντικο να διαβασεις, ενα απο κατο εχεις εφημεριδα με αθλητικα.
9)Οταν πας να πεις ''γαμω τη Πακοτα μου (ενω εννοεις παναγια)''
10)Οταν ξαπλωνεις για υπνο στο γραφειο και αμα σε δουν λες οτι κατι σου επεσε κατω και για αυτο εισαι σκυμμενος...

Τα περισσοτερα απο αυτα που ειπες ειναι ακριβως το αντιθετο....Οταν μισεις την δουλεια. :wink:

More
24 Oct 2010 11:30 #82408 by GoldString

Lalo007 wrote:

rafor wrote: 7)Οταν πας να δεις κανα trailer απο νεο game και κλεινεις τον ηχο για να μην σε καταλαβει το αφεντικο.
8)Οταν κανεις οτι διαβαζεις τα αρθρα που σου εβαλε το αφεντικο να διαβασεις, ενα απο κατο εχεις εφημεριδα με αθλητικα.
9)Οταν πας να πεις ''γαμω τη Πακοτα μου (ενω εννοεις παναγια)''
10)Οταν ξαπλωνεις για υπνο στο γραφειο και αμα σε δουν λες οτι κατι σου επεσε κατω και για αυτο εισαι σκυμμενος...

Τα περισσοτερα απο αυτα που ειπες ειναι ακριβως το αντιθετο....Οταν μισεις την δουλεια. :wink:

Αι ντε δεν έχουν σχέση... :mrgreen: βάλε άλλα ορέ