Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Όροι"-ατάκες των gamers

More
18 Oct 2010 12:16 #82008 by Ιβάν
Bouzouxi παιδί μου εσυ δεν χρειάζεσαι να τα εξηγήσεις γιατί τα καταλάβαμε ολα! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2010 13:34 #82017 by Γιάννης Ρέμας
εγώ λέω σε πολλά games που παίζω στο league of legends ''play defence'' αλλά σχεδόν ποτέ δεν με ακούνε :cry: :cry: :cry:

More
18 Oct 2010 13:45 #82018 by Νίκος Καραχάλιος

Lalo007 wrote:

Alcatraz wrote:

Geonick wrote: Pwned: Συνωνυμο του owned
ltp noob: learn to play noob
σκουφος: ο noobης που "δε νιωθει".συνηθως σε fps η mmo

Για εξήγησε σε παρακαλώ λίγο καλύτερα το τελευταίο. Τι εννοείς "δεν νιώθει"? Και ο noobάς είναι ο καινούριος, αυτός που δεν ξέρει?

Noobας ειναι ο καινουργιος παιχτης που τωρα μαθαινει το παιχνιδι.Λογικα βγαινει απο το newbie.Τωρα για το δεν νιωθει,μαλλον εννοει οτι οσες φορες και να τον καθαρισεις αυτος δεν τα παραταει και συνεχιζει.

Noobas ειναι αυτος που παιζει καιρο ενα game και ομως κανει βλακειες δεν ακουει συμβουλες αλλων και προκαλει τους παντες ενω ειναι ασχετος..Newbie ειναι αυτος που ειναι new στο game..

More
18 Oct 2010 13:59 #82020 by Ιβάν
@Reith επειδή σε βλέπω διαβασμένο πες και εσυ κομμένες λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούν οι gamers. [-o<

More
18 Oct 2010 14:23 #82027 by Νίκος Καραχάλιος
Ε βασικα εξαρταται ρε παιδες απο το τι game παιζεις.. :-k :-k :-k

More
18 Oct 2010 14:24 #82029 by Lalo007

Noobas ειναι αυτος που παιζει καιρο ενα game και ομως κανει βλακειες δεν ακουει συμβουλες αλλων και προκαλει τους παντες ενω ειναι ασχετος..Newbie ειναι αυτος που ειναι new στο game..

Α ναι?...Εγω αλλα νομιζα...My apology. :cry: Επειδη το ακουγα πολλες φορες να αποκαλει καποιος εναν αλλον nooba.Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παλιος...Μερικοι το λενε σε οποιονδηποτε κερδισουν κτλ.

More
18 Oct 2010 14:37 #82032 by Ιβάν

Reith wrote: Ε βασικα εξαρταται ρε παιδες απο το τι game παιζεις.. :-k :-k :-k

Εγώ παίζω μανιακα FPS! :lam: Και μου αρέσουν και τα strategy. Εσυ πες τα ολα γιατί παίζω τα πάντα ολα! :wink:

More
18 Oct 2010 16:57 #82040 by Νίκος Καραχάλιος
Καταρχας να ξεκινησω απο CoD και γενικα για πολλα FPS
1)Camper(αναφερθηκε πιο πανω)
2)Noobtuber=οι τυπαδες που ψαχνουν να σκοτωσουν με grenade launchers κατι το οποιο δν θελει καθολου skill και ειναι σπαστικο
3)Boosters=ειναι μια παρεα που συνηθιζουν να μπαινουν σε free-for-all matches και σκοτωνονται μεταξυ τουσ ωστε να παρουν level ή να ξεκλειδωσουν πραγματα
4)feeders=αυτοι που μπαινουν στο game, και δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να γεμιζουν με ποντους την αντιπαλη ομαδα εις βαρους τησς δικιας τους..

Και ενας ορος για τα strategy ειναι το turtle=οταν καθεσαι για πολυ ωρα ωστε να φτιαξεις αμυνες, να ανεβεις ranks κλπ και ετσι μετα απο ωρα να γινεται μια μεγαλη επιθεση(Συνηθως την χρησιμοποιω εγω στο Heroes of Newerth αφου πολλοι χαρακτηρες ειναι οι γνωστοι late-gamers και αναγκαστικα πρεπει να περασει χρονος ωστε να φτιαχτεις)
Αυτα..Αν θυμηθω τπτ αλλο θα το αναφερω :P :P

More
18 Oct 2010 20:29 #82098 by elegio
Fanboy=Σπαστικό ατομο που θεωρει μια consola ή ενα game (πχ το Crysis) ως το καλύτερο της κατηγορίας του και δεν τον ενδιαφέρει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο.

Imposible is nothing

More
18 Oct 2010 20:38 #82102 by Νίκος Καραχάλιος

elegio wrote: Fanboy=Σπαστικό ατομο που θεωρει μια consola ή ενα game (πχ το Crysis) ως το καλύτερο της κατηγορίας του και δεν τον ενδιαφέρει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο.

Χαχαχαχαχα εγραψες...... :wink: :wink: :wink: :wink: