Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Alcatraz wrote: Θα σου πω εγώ Lalo. Η διαφήμιση που έκανα εγώ με τον ThunderHawk και τον Big_Bo$$ (γιατί οι άλλοι δεν κάνανε τίποτα ) στην έκθεση. Δεν συμφωνείτε ρε παιδιά?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Θα σου πω εγώ Lalo. Η διαφήμιση που έκανα εγώ με τον ThunderHawk και τον Big_Bo$$ (γιατί οι άλλοι δεν κάνανε τίποτα ) στην έκθεση. Δεν συμφωνείτε ρε παιδιά?
TheReaper wrote: Καλά, αν θύμωσες, να εισηγηθούμε στη διεύθυνση για να αναγκάσουμε τον rafor να απαντήσει. Άσε που περιμένουμε και το τρέιλερ τώρα. Τόση δουλειά ρίξαμε στην έκθεση!
Lalo007 wrote:
TheReaper wrote: Καλά, αν θύμωσες, να εισηγηθούμε στη διεύθυνση για να αναγκάσουμε τον rafor να απαντήσει. Άσε που περιμένουμε και το τρέιλερ τώρα. Τόση δουλειά ρίξαμε στην έκθεση!
Ετσι.
Υπ:Παντως μην νομιζετε οτι εχω τιποτα με τον ραφορ,απλα επειδη γνωριζομαστε προσωπικα βρισκω ευκαιρια και του τα χωνω οποτε μπορω.
TheReaper wrote:
Lalo007 wrote:
Ετσι.
Υπ:Παντως μην νομιζετε οτι εχω τιποτα με τον ραφορ,απλα επειδη γνωριζομαστε προσωπικα βρισκω ευκαιρια και του τα χωνω οποτε μπορω.
Ε, πες το κι εσύ! Εγώ νόμιζα πως θα αρχίζατε κι εσείς να τσακώνεστε. :swordplay:
1ον) Πλάκα έκαναThunderHawk wrote:
Λοιπόν καταρχήν εσύ δεν έκανες τίποτα μπροστά σε αυτό που έκαναν οι άλλοι, όλοι μείνανε μέχρι τις 9:30 το βράδυ από τις 3:00 το μεσημέρι και μυρίζανε ενώ εσύ έφυγες από τις 5-6 περίπου και εκεί που αυτό που έκανες το έκανες και λάθος τι πιο πολλές φορές. Επίσης εγώ προσωπικά μετά έδωσα όταν φεύγανε ένα σωρό κάρτες στον καθένα για να μοιράσουν στις σχολές και γενικά στους γνωστούς τους. Οπότε δεν έπρεπε να το πεις αυτό.