Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sex μέσα σε κάδο απορριμμάτων

More
16 Aug 2010 18:36 #76800 by Στέφανος Τρίγγας
Πάντως πήραμε όλοι ένα μάθημα από αυτούς τους 2, πότε μην κάνετε sex σε περιοχή με περίεργους κάτοικους, ειδικά αν είναι γριές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2010 09:16 #76817 by Fevos Verganelakis
Ρε kammeno souvlaki σαν να εχω την εντυπωση πως διαφημίζεις τον νεο οικονομικο τροπο (τωρα π εχουμε κ κριση) για να πηδηξει κανεις, να φαει κ τπτ αμα λαχει... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

More
17 Aug 2010 11:18 #76819 by Andr

Snake wrote: Ρε kammeno souvlaki σαν να εχω την εντυπωση πως διαφημίζεις τον νεο οικονομικο τροπο (τωρα π εχουμε κ κριση) για να πηδηξει κανεις, να φαει κ τπτ αμα λαχει... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ποτε δε ξερεις.μπορει πισω απο το ψευδωνυμο μου να κρυβετε ο παπανδρεου ή μελος της τροικα

More
17 Aug 2010 12:17 #76823 by Fevos Verganelakis
xaxaxaxa, σωστοοοοοοοστ. :P :P :P

More
17 Aug 2010 15:13 #76824 by Ιβάν

kammeno souvlaki wrote:

Snake wrote: Ρε kammeno souvlaki σαν να εχω την εντυπωση πως διαφημίζεις τον νεο οικονομικο τροπο (τωρα π εχουμε κ κριση) για να πηδηξει κανεις, να φαει κ τπτ αμα λαχει... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ποτε δε ξερεις.μπορει πισω απο το ψευδωνυμο μου να κρυβετε ο παπανδρεου ή μελος της τροικα

Κάποιος σαν τον Παπανδρέου ή ένας μπίσνεσμαν δεν θα ασχολούνταν με καμένους! Έχει ποιο σοβαρά πράγματα να κάνει. :wink:

More
17 Aug 2010 16:48 #76829 by takisant
Και αν έχει και ροδάκια ο κάδος μπορείς να τον πας και όπου θες. :D

More
18 Aug 2010 13:56 #76855 by GoldString

takisant wrote: Και αν έχει και ροδάκια ο κάδος μπορείς να τον πας και όπου θες. :D

πωωω τι είπεεεεε :icon bow: :icon bow: 8O

More
20 Aug 2010 20:34 #76978 by Νικολής Ασημάκης
Ήρεμα ρε παιδιά, αν την βρίσκουν οι τύποι γιατί να τους το χαλάσουμε; Άντε, να τους κάνει και το κράτος δώρο ένα κάδο για την πρωτοτυπία τους για να το κάνουν και στο σπίτι. :cool:

More
20 Aug 2010 20:41 #76980 by GoldString

Nikolis wrote: Ήρεμα ρε παιδιά, αν την βρίσκουν οι τύποι γιατί να τους το χαλάσουμε; Άντε, να τους κάνει και το κράτος δώρο ένα κάδο για την πρωτοτυπία τους για να το κάνουν και στο σπίτι. :cool:

Να κάνουμε ένα μικρό έρανο ;;Όχι το βρήκα θα πληρώσει τον κάδο ο νικολής που το σκέφτηκε αντε τυχερέεεεε :lol: :razztongue:

More
20 Aug 2010 20:59 #76988 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά ξέχασες μια λεπτομέρεια. Αυτό έγινε στον Καναδά, οπότε οι Καναδοί θα κάνουν έρανο, που είναι και open-minded και καλά. :mrgreen: