Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι απαιτήσεις έχει μια star...

More
29 Jun 2010 10:03 #74608 by thanasis
Τη Rihanna μπορεί να την είδαμε live στις αρχές του μήνα αλλά δεν είχαμε ιδέα ότι είχε τέτοιες απαιτήσεις από τη εταιρεία διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε με τους διοργανωτές της συναυλίας ζήταγε μεταξύ άλλων τα εξής:

- Το καμαρίνι της θα έπρεπε να έχει χώρο για 6 άτομα και να λειτουργούν σε αυτό 5 air condition ενώ θα έπρεπε να έχει ιδιωτικό μπάνιο και ντους.

- Ο φωτισμός του χώρου θα έπρεπε να είναι χαλαρωτικός με τραπέζια με λαμπατέρ και φώτα δαπέδου αντί για φωτισμούς οροφής.

- Το δάπεδο θα έπρεπε να είναι καλυμμένο με χαλιά και οι τοίχοι με λευκό σιφόν ύφασμα για να μην βλέπει τα ντουλάπια αποδυτηρίων ή τα τούβλα.

- Μεταξύ των επίπλων θα έπρεπε να υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι για μπουφές, ένας καναπές με μήκος περίπου 2 μέτρα (λευκός και όχι δερμάτινος) αρκετά φαρδύς για να μπορεί να κοιμηθεί η καλλιτέχνιδα, σκαμπό και πολυθρόνες λευκές (επίσης όχι δερμάτινες), μαξιλάρια με animal prints!

- Επίσης να υπάρχουν κεριά με άρωμα Αρχιπέλαγο ή Black Forest (και αν δεν μπορούν να βρεθούν να ειδοποιηθεί εγκαίρως ο γραμματέας της), βάζα μεσαίου μεγέθους με τουλίπες και κρίνους και απόλυτη καθαριότητα παντού γιατί, όπως αναφέρεται της αρέσει να περπατάει ξυπόλυτη!

Τα σχόλια δικά σας!

Πηγή: gossip-tv.gr
:mrgreen: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2010 11:11 #74609 by antonis 21
σιγα ,τι ζητησε η κοπελα.να μου διξεται εναν που να μην εχει αυτα τα πραγματα στο σπιτι του η να μην εχει αυτες τις απαιτισεις.εμενα παντως το σπιτιμου ετσι ειναι. :D ](*,)

More
29 Jun 2010 12:49 #74614 by Lalo007
Καλά ρε το κάνετε θέμα αυτό το τόσο φυσιολογικό γεγονός?Έλεος......Σιγά και τι ζήτησε η κοπέλα..... :evil: :evil: :evil:

More
29 Jun 2010 13:14 #74617 by Γιώργος Δημόπουλος
Θελει κ φωτα δαπεδου αλλα και χαλια.....

More
29 Jun 2010 13:17 #74619 by Άγγελος Φασούλης

1000giorgos wrote: Θελει κ φωτα δαπεδου αλλα και χαλια.....

EPIC FAIL ](*,)

More
29 Jun 2010 14:41 #74629 by spartan117
δεν νομιζω οτι ζηταγε πολλα . σχεδον οτι εχει καθε σπιτι

More
29 Jun 2010 15:24 #74632 by Aνέστης Αδαμίδης

8@no$ wrote: ....φώτα δαπέδου αντί για φωτισμούς οροφής......Το δάπεδο θα έπρεπε να είναι καλυμμένο με χαλιά.......

Και πως υποτίθεται ότι θα δουλεύουν τα φώτα αν καλύπτονται από τα χαλιά. Θέλω να δω βίντεο ή φωτογραφία από αυτή την διακόσμηση. Όσο για τα κεριά, τι τα ήθελε; Μόνη της ήταν δε με φώναξε να πάω στο καμαρίνι της! :mrgreen:
Αλλά μια πιο σοβαρή ερώτηση είναι, αν δεν ήταν άρωμα Αρχιπέλαγο και ήταν ας πούμε Αιγαίο πέλαγο(προσοχή στην ομοιοκαταληξία-το έκανα επίτηδες), τι θα πάθαινε; Βάζω στοίχημα ότι δε θα καταλάβαινε τη διαφορά. Ούτε εμένα θα με χάλαγε αυτό το άρωμα.(βλ. πιο πάνω :mrgreen: :mrgreen: )

More
29 Jun 2010 15:38 #74635 by thanasis

TheReaper wrote:

8@no$ wrote: ....φώτα δαπέδου αντί για φωτισμούς οροφής......Το δάπεδο θα έπρεπε να είναι καλυμμένο με χαλιά.......

Και πως υποτίθεται ότι θα δουλεύουν τα φώτα αν καλύπτονται από τα χαλιά. Θέλω να δω βίντεο ή φωτογραφία από αυτή την διακόσμηση. Όσο για τα κεριά, τι τα ήθελε; Μόνη της ήταν δε με φώναξε να πάω στο καμαρίνι της! :mrgreen:
Αλλά μια πιο σοβαρή ερώτηση είναι, αν δεν ήταν άρωμα Αρχιπέλαγο και ήταν ας πούμε Αιγαίο πέλαγο(προσοχή στην ομοιοκαταληξία-το έκανα επίτηδες), τι θα πάθαινε; Βάζω στοίχημα ότι δε θα καταλάβαινε τη διαφορά. Ούτε εμένα θα με χάλαγε αυτό το άρωμα.(βλ. πιο πάνω :mrgreen: :mrgreen: )

Eσυ πιστευεις πως ολα αυτα που ζητησε η Rihanna να της τα κανανε...???Τι λεει ρε....α0αχ0α0χα0χα :mrgreen: :mrgreen:
Τιποτα παλιο χαλια θα βαλανε και τιποτα κερια με αρωμα.... :mrgreen:

More
29 Jun 2010 16:03 #74637 by Aνέστης Αδαμίδης
Α, δεν ξέρω. Μπορεί να έχει κάναν μάνατζερ σε στυλ "παππούς της" και ό,τι ζητάει να γίνεται. Ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για τέτοιους ανθρώπους.

More
29 Jun 2010 16:38 #74638 by Μαρία Ρογδάκη
Αν είναι να πουλήσεις τρέλα, πούλα την τουλάχιστον σε μεγάλες ποσότητες. Αφού ο κόσμος αγοράζει...

Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε, εγώ μαζί της. Μη σου πω ότι έπρεπε να ζητήσει τα μαξιλάρια με animal prints να σχεδιαστούν με βάση τα σχέδια στο τρίχωμα μιας γάτας που είχε δει ένα πρωί πηγαίνοντας στο σχολείο (γιατί οι καλλιτέχνες είναι ευαίσθητα άτομα βεβαίως, βεβαίως)