Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλοκαίρι στην Ατική!

More
03 Jun 2010 11:31 #73157 by Γεωργία Πλατή
Τι θα λέγατε να μαζέψουμε πληροφορίες για μέρη που μπορούμε να περάσουμε όμορφα το καλοκαίρι; Απο εστιατόρια και μπαρ μέχρι παραλίες και κρυφές γωνιές! Ειδικά για όλους εκείνους που τώρα άρχισαν να ανακαλύπτουν την Αττική...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2010 12:28 #73162 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Jetry wrote: Τι θα λέγατε να μαζέψουμε πληροφορίες για μέρη που μπορούμε να περάσουμε όμορφα το καλοκαίρι; Απο εστιατόρια και μπαρ μέχρι παραλίες και κρυφές γωνιές! Ειδικά για όλους εκείνους που τώρα άρχισαν να ανακαλύπτουν την Αττική...

Βασικά επειδη με βλέπω να λιωνω στην Αθήνα φέτος, ξέρει κανεις καμία παραλία που να μην είναι και πολύ βρωμική και να πηγαίνεις με ηλεκτρικό/μετρό και γενικά συγκηνονίες;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jun 2010 12:36 #73163 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ παίρνω το τραμ και κατεβαίνω όπου να'ναι κοιτάω αν μου αρέσει και μετά διαλέγω αν για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο σπάνιο να βρεις πολύ καθαρή παραλία εδώ κοντά.

More
03 Jun 2010 12:39 #73164 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Εγώ παίρνω το τραμ και κατεβαίνω όπου να'ναι κοιτάω αν μου αρέσει και μετά διαλέγω αν για να σου πω την αλήθεια είναι λίγο σπάνιο να βρεις πολύ καθαρή παραλία εδώ κοντά.

Ωωωω ναι τραμ που ειναι και πιο αργό και απο το replay σε slow motion. Θα πρεπει να ξυπναω απο τις 7 το πρωι για να φτάσω στην παραλία :icon what:

Yeah! :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jun 2010 15:04 #73178 by Μάνος Αλιμπέρτης
H Aττική, παρόλο την υποβάθμιση και τις πυρκαγιές που συρικνώσαν αρκετα το περιαστικο πράσινο παραμένει ενα πανέμορφο μέρος, με τα καλύτερα κλίματα στο κόσμο και παρα πολλα πράγματα να κάνεις.

1)βολτα στην αρχαια αγορα, μοναστηράκι, ακρόπολη, καφεδάκι στο θησειο ή και φαγητο ...Συν οτι μπορεις να πας και στο νέο μουσειο της ακροπολης που εχω ακουσει οτι εχει εξαιρετικο εστιατόριο με νορμαλ τιμές

2)Λεωφόρος βεϊκου έχει πολλα ομορφα cafe-bar και μαζευει αρκετό κόσμο. Συχναζα οταν ήμουν Αθήνα. Τώρα που είμαι Χανιά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλα αποτελεί καλή περίπτωση για βόλτα.

3)παραλίες αξιζει η ανατολική αττικη (Πορτο ράφτη-Αγία Μαρίνα) αρκεί να εχεις αμάξι για να πηγαίνεις καθως με συγκοινωνια ειναι πιο ζόρικα!

Everything that has a beginning has an end...

More
03 Jun 2010 16:51 #73185 by ifigeniaki

Jetry wrote: Τι θα λέγατε να μαζέψουμε πληροφορίες για μέρη που μπορούμε να περάσουμε όμορφα το καλοκαίρι; Απο εστιατόρια και μπαρ μέχρι παραλίες και κρυφές γωνιές! Ειδικά για όλους εκείνους που τώρα άρχισαν να ανακαλύπτουν την Αττική...

Για το καλοκαίρι στην Αθήνα προτείνω βόλτα/κολύμπι στη Βούλα και στη Γλυφάδα. Υπάρχει βέβαια και η Βάρκιζα.