Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βουτιά στη βαθύτερη τρύπα της θάλασσας...

More
02 Jun 2010 19:06 #73125 by thanasis
Ειναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Guillaume Nery αλλά και ο τρόπος που ειναι γυρισμένο το video. Δείτε το και θα καταλαβετε. Ειναι μια βουτιά στη βαθύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου βάθους 200 μέτρων που βρίσκεται στις Μπαχάμες.

[youtube:owuio5ti]
[/youtube:owuio5ti]

Τρομερο..... \:D/ \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2010 20:54 #73130 by Άγγελος Φασούλης
Πως άντεξε τόση ώρα κάτω από το νερό;

More
02 Jun 2010 21:29 #73131 by Γιάννης Ρέμας
γιατι η πιεση το video πιστευω ειναι ψευτικο αλλα ειναι πολυ καλα γυρισμένο

More
02 Jun 2010 23:07 #73134 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ συμφωνώ με τον legend10. Δεν είναι δυνατόν να έγινε κάτι τέτοιο. Εγώ με το ζόρι κρατιέμαι κάτω από το νερό στα 2 μέτρα για 4-5 λεπτά. Αυτός μπόρεσε να καθίσει και να το σκεφτεί πρώτα το αν θα πέσει και μετά κατέβηκε σε τέτοιο βάθος μόνο....με μια στολή καταδύτη που είναι για τα είκοσι το πολύ μέτρα! Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε ψηλέ;

More
02 Jun 2010 23:57 #73140 by thanasis

TheReaper wrote: Κι εγώ συμφωνώ με τον legend10. Δεν είναι δυνατόν να έγινε κάτι τέτοιο. Εγώ με το ζόρι κρατιέμαι κάτω από το νερό στα 2 μέτρα για 4-5 λεπτά. Αυτός μπόρεσε να καθίσει και να το σκεφτεί πρώτα το αν θα πέσει και μετά κατέβηκε σε τέτοιο βάθος μόνο....με μια στολή καταδύτη που είναι για τα είκοσι το πολύ μέτρα! Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε ψηλέ;

πουσου ρε με καταλαβατε....Βασικα δεν το ειχα καταλαβει αλλα το ειχαν φτιαξει αυτο το βιντεο για διαφημιση και για να δειξουν την μεγαλη τρυπα και για να πεισουν τους νεους να κανουν αυτο το αθλημα... \:D/

More
03 Jun 2010 00:32 #73146 by Aνέστης Αδαμίδης
Ντάξει ρε Θάνο, αυτό κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο. Φαίνεται και από τον τρόπο που εμφανίζεται ο τύπος μέσα στο νερό. Είναι πολύ γυαλιστερός για να είναι αληθινός. Δε χρειάζεται να είσαι και καμιά διάνοια των οπτικών εφέ για να το καταλάβεις.